Sesongstart i Sverige – og du kan se det på TV!

saff logo

Kl. 18:30 er det kickoff i Superserien, svenskenes øverste nivå for amerikansk fotball. Det er regjerende mestere Carlstad Crusaders som er på besøk hos en av de sterkeste utfordrerne de senere årene – Tyresö Royal Crowns. Best av alt: Du kan se seriestarten på TV!

Det er svensk TV4 som har inngått en avtale med det svenske forbundet om å vise en kamp pr. serierunde i den svenske toppserien. De satser på en «Friday Night Football»-sak hvor det vises en kamp hver fredag utover våren. Og starten er altså i dag, og om kort tid: Allerede kl. 18:30 er det avspark for sendingen!

Kampen vises live på TV4 Play Premium, og i sammendrag på TV4 kl. 22:00. Om vi har forstått det riktig vil brorparten av kampene bli vist live også på TV4, mens noen altså følger det formatet som vi får se i kveld.

TRC vs CC 2010ish - foto TugboatLars
Tyresö og Carlstad: To lag med lang historie mot hverandre. Foto: Tugboat Lars

Hele 15 TV-sendte kamper vil det bli i løpet av året, og det svenske amerikansk fotballforbundet, SAFF, bidrar selv med ca. 300.000,- for å få det hele til. I følge denne artikkelen ser de på dét som vel anvendte penger for å nå ut til en større del av Sveriges befolkning!

Swedish Football Network (SFN) bidrar som alltid med god informasjon, sammen med lagene i serien. De har følgende sak liggende i dag: Friday night football
I saken til SFN får du oversikt på forventede startere på begge lag, en forhåndssak om kampen, og noen uttalelser fra lagene selv om kampen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x