Treningsleir for landslaget denne helgen

Seniorlandslaget 2014 i Kongsvingerhallen

I helgen har det norske landslaget treningsleir. Informasjon om arrangementet er ikke lett å finne frem til på nettet, så denne artikkelen inneholder det vi vet via andre kilder:

  • Det er en treningsleir kombinert med tryout som foregår i helgen
  • Arrangementet finner sted i Vallhall Arena i Oslo.
  • Det er totalt 5 treninger, fordelt på 1 fredag, 2 lørdag, 2 søndag.
  • Fjorårets tropp samt en del nykommere er invitert
  • Troppen består av spillere fra Eliteserien ispedd noen få fra 2.divisjon
  • Trenerstaben inneholder en del endringer fra i fjor. Blant annet har Reggie Thomas (Lura Bulls) kommet inn som DL-trener, mens Kamran Fatehi (Lura Bulls) er flyttet over til LB-trener ettersom Finn-Jarle Mathisen (Oslo Vikings) har takket for seg. Fysisk trener (S&C) Petter Vogt (Oslo Vikings) er også ute, og er erstattet av Le’Von Warr (Golden Leaf Foundation). Også OL-trener Brad Smith (Kristiansand Gladiators) er ute, og Thomas Frausing (Vålerenga Trolls) har tatt hans plass. Offensiv koordinator Geoff Buffum har flyttet til Sveits og Calanda Broncos, og fjorårets QB-coach Scott Boer (Vålerenga Trolls) har nå OC-rollen i tillegg til QBs. WRs og RBs er det vår egen Bård Strøm (Bergen Storm) som tar hånd om. Rollene til Greg Kleidon (Eidsvoll 1814s) som special teams koordinator og Jørgen Benestad-Johansen (Kristiansand Gladiators) som hovedtrener virker å være uendret, akkurat som Marques Anderson, som har DBs og er defensiv koordinator.

Ja…det er vel omtrent det vi vet. Normalt pleier forbundet å være flinke til å ta bilder og film underveis i slike treningsleirer, og de legges som regel ut på forbundets facebook-side, som du finner her. Her er noen gode video-eksempler fra fjoråret:

Landslagstrening Camp #2

Landslaget Camp #2 Dag 2

Treningsleiren er en del av forberedelsene til årets kamper, hvor de bl.a. treffer på et amerikansk college-lag og det Polske landslaget.

Vi ønsker det norske landslaget lykke til, både i helgen og utover året!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x