Vi har ikke pratet med… U17

NAIF logo

I forkant av hver sesong har vi de siste årene sendt ut noen spørsmål til alle de deltagende klubbene i et forsøk på å finne ut hvordan det står til rundt omkring i klubb-Norge. Dessverre har det seg slik at ikke alle ender opp med å gi oss noe svar. I år var det jeg som skulle samle inn info ifra de ti deltagende klubbene i årets U17 serie, men selv etter mange forsøk er det hele fire klubber jeg ikke har lykkes i å få en tilbakemelding fra

Robin_Rogg, U17

Når vi forsøker å opprette kontakt så går vi først igjennom klubbens offisielle informasjonskanal, nemlig klubbmailen man finner på hjemmesiden til forbundet. Om ikke det fungerer så forsøker vi å ta kontakt igjennom klubbenes egne Facebook-sider. Hvis det heller ikke fungerer så tar vi av og til kontakt med personer i klubben vi kjenner til fra før og hører om de kan sørge for at vi får tilbakemelding, men det er ikke alltid mulig, det fører til mer jobb ifra vår side enn vi har anledning til og det gir ikke alltid resultater det heller. Derfor vil vi under gå igjennom det lille vi vet, eller kan tenke oss, om de resterende lagene i årets U17 serie, og fortsette å håpe på en dag hvor informasjon er litt enklere tilgjengelig.

 

Logo Vålerenga Trolls

Vålerenga Trolls

Vålerenga kan skryte av å være Norges eldste klubb, og har også vært med å starte opp serier på juniornivå. Kommunikasjon derimot er de ikke så veldig flinke på. Igjennom vår skribent Mette Isaksen som spiller for Trolls damer, har vi fått vite at Scott Boer ikke lenger vil være hovedtrener for Trolls U17 lag. Han har før årets sesong blitt erstattet av en annen amerikaner, nemlig Le’vonn Warr. Med bakgrunn fra Michigan State og en kort periode innom landslaget som Strength and Conditioning coach, er det en erfaren person Trolls har huket tak i. Forhåpentligvis for Trolls kan han hjelpe til å bygge opp igjen laget som røk ut i semi-finalen i fjorårets NM-sluttspill. Dette vet vi ikke er godt nok for Trolls, hvor NM finale trolig er målet.

 

Logo Gators

BVH Gators

BVH Gators har endret navn til BVH Ironmen. Vi vet veldig lite om BVH Ironmen, men vi vet at de spilte en scrimmage mot Tønsberg Raiders den 02. April hvor de tapte 28-8. De arbeider nok med å komme seg ut av bunnsjiktet av divisjonen for å bli sett på som en seriøs utfordrer, men vanskelig å si hvordan de ligger an.

 

Olavs Menn ny logo

Olavs Menn

Faller bort da laget er trukket fra seriespill.

 

Logo Åsane

Åsane Seahawks

Hadde ikke noen knallsesong på U17 nivå i fjor, men kom derimot til seriefinalen på U15 nivå. Det er sannsynlig å spå at noen av disse yngre spillerne vil ta steget opp til U17 og dermed forsterke laget godt. Har som alltid som fordel at lag fra Østlandet som regel er dårligere til å reise en Vestlandslagene noe som fort kan påvirke resultatet i jevne hjemmekamper.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x