Vi har plass til flere hos Amerikansk Fotball!

Den norske sesongen står for døren, NFL-draftet er rett under 1 måned unna, og mye annet skjer i football-verdenen. Vi ønsker flere ivrige sjeler til å drive Amerikansk Fotball, og vil gjerne ha kontakt med deg som kan tenke deg å bidra!

Her er noe av det vi ønsker å få inn i redaksjonen/staben:

  • En eller to personer som kan tenke seg å bidra til statistikkføring av norske kamper basert på kampfilmer. Vi har allerede en person som gjør dette og kan veilede for hvordan dette gjøres, men ser behovet for flere for å spre arbeidsmengden. Om du kan ta deg av 1 eller 2 kamper i uka fra slutten av april til begynnelsen av juli, så er mye gjort!
  • Personer som er interessert i å gjøre videointervjuer og eventuelt kamprapporter fra norske kamper. Vi har allerede flere som gjør dette, men ønsker å sørge for at vi dekker de fleste deler av landet slik at vi kan få til slike intervjuer fra alle byer og tettsteder i Norge!
  • En skribent som kan ta ansvaret for å følge opp damefotballen; primært i Norge, men også med enkelte artikler fra utlandet for å holde leserne orientert om utviklingen utenfor landets grenser.
  • Skribenter som skriver fra 2 innlegg i måneden og oppover, uansett tema innen amerikansk fotball.
  • Skribenter med interesse for college-fotballen og som kan tenke seg å skrive jevnlig om den i perioden august til midten av januar hvert år.
  • Skribenter som er villige til å drive dypdykk og research i saker som ikke nødvendigvis er rett frem. Vi har allerede personer i redaksjonen som i lengre tid har drevet på med saker som kan minne om gravejournalistikk, men ønsker å få inn flere som kan bruke tid og krefter på langsiktig arbeid hvor det kanskje tar flere måneder fra man starter til ferdig artikkel foreligger. Du vil også måtte tåle at ikke alle er like glade for det du spør om, finner ut, og bidrar til artikler om.
  • En person som kan ta et redaktør-ansvar for NFL-satsingen vår fra 2017-sesongen og videre. Dette vil innebære å legge planene for publisering av innlegg opp mot NFL for hele året, og det vil innebære å sørge for at våre NFL-skribenter koordineres for at dette skal bli en realitet. Du vil også bidra i rekrutteringen av nye skribenter innen ditt område (altså NFL) sammen med Amerikansk Fotball sin redaktør.
  • Skribenter som vil ha fokus på fantasy football, og da primært opp mot NFL. Som skribent om fantasy football ønsker vi personer som skriver 4-8 artikler pr. måned i perioden fra juli til NFL-sluttspillet er over.

Vi ønsker å få inn personer som er villig til å legge ned en del timer i dette, men for skribenter er det også fullt mulig å bruke ned til 1-3 timer i måneden så fremt du greier å produsere 2 habile artikler ut av den tiden.

Vi kan love at du blir del av et kollegium bestående av mange personer med lik interesse som deg, mye kunnskap, og et nettverk av personer som kommer til å være involvert i idretten i mange år fremover.

Amerikansk Fotball drives på frivillig basis. Dette er ubetalt arbeid som passer godt for ildsjeler som vil drive idretten vår fremover her i Norge, eller som ønsker å bidra til større oppmerksomhet om den generelt. Det er en fordel å ha tykk nok hud til å tåle at det av og til publiseres artikler på websiden som man selv kan være sterkt uenig i, og tykk nok hud til å tåle at andre kan være sterkt uenig i enkelte artikler eller utsagn man selv publiserer.

Om beskrivelsen ovenfor passer på deg, ønsker vi gjerne at du kontakter oss – enten via Kontakt Oss-skjemaet her på websiden, direktemelding på Twitter, eller melding på Facebook-siden vår!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x