Vi har pratet med Eidsvoll 1814 !!!

Neste lag som har sendt oss noen ord om årets sesong er Eidsvoll 1814 ved deres leder Lise Theordorsen.

 1. Hvordan vil du beskrive årets utgave av laget

  Vi håper 2022 endelig blir en normal sesong. De to siste årene har vært vanskelig, både med treninger og frafall av unge spillere. Fra og en dag gå fra normal trening til plutselig ikke få lov, har vært krevende for alle.

  På Senior laget ser vi at frafallet ikke har vært veldig stort, men vi har faktisk spillere ute ennå med påførte skader fra i fjor. Mest kneskader med etter følgende tid til opptrening.

  I fjor hadde vi også en del Gjøvik Swans spillere, men de fleste der prioriterer eget lag i år. Vi har en Farmeravtale med de, så håper vi kan spille på hverandre.

  Det er også gledelig at noen gamle fjes er tilbake i klubben. Vi bestemte tidlig at vi ikke skulle prioritere importer i 2022 for å gi nye unge spillere spilletid. Vi vil også prøve å bygge ett norsk trenerteam. En grunn er ,på siden av dette, at vi ser hvor vanskelig det er å signere utenlandske spillere til stallen. For å oppfylle kravene i KR med arbeid , ikke import, import osv krever det enormt med ressurser. Synes derfor det er viktig å prioritere de unge som skal «overta» om kort tid også. Så vi har en del erfarne, noe ungt og kanskje noen overraskelser.

2. Målsetting for årets sesong med laget..?
Scandinavian Cup blir tøft, men utfordrende med ny og annen motstand, men vi har trua og vil slå fra oss som best vi kan. Gleder oss til Stockholm Mean Machine på gressmatta på Bøn. NM serien hjemme er vel hovedmålet i år. Samtidig som vi utvikler spillere og samspillet. 1814`s er alltid skuffet hvis vi ikke når en finale, så det er målet i år igjen.

 1. Tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..?

Vanligvis ikke noe poeng å bry seg med hva andre lag driver med eller hvor mange importer de har. Skal vi slå de ,må vi gjøre jobben vår og trene hardt. Oslo Vikings er alltid bra og vi ser jo at spillerstallen utvides. Gladiators viste i fjor at de virkelig er å regne med, så sesongen blir spennende i år igjen.

 1. Hva er planene for resten av forsesongen, skal dere f.eks. gjennomføre noen treningsleir, ha scrimmage eller privatkamper..?

Vi har ingen spesielle planer om utenlandsreiser, men treningshelger, camper osv.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x