Etter kampen: Åsane Seahawks vs. Vålerenga Trolls!

Her finner du intervjuer fra gårsdagens Eliteserie-kamp mellom Åsane Seahawks og Vålerenga Trolls! De to lagene spilte en kamp som skulle vise seg å bli jevn og med få besøk til endzone. Vi har snakket med tre av de sentrale aktørene som var en del av gårsdagens 6-14 oppgjør, og dermed seier til bortelaget Vålerenga Trolls.

Kampen ble forøvrig livestreamet, og du kan fortsatt se oppgjøret her om du ikke har gjort det allerede:

Hjemmelaget Åsane Seahawks begynte sterkt med en touchdown på første drive, men med QB Conor Lynch ute med skade kort tid etter det, ble det da også de siste poengene Åsane satte denne lørdagen. Vålerenga Trolls kom til Bergen med en begrenset stall, men mange av de beste spillerne var tilstede, og det var tydeligvis godt nok når man tok en lenge etterlengtet og fortjent seier. QB Max Emanuelson ledet et angrep som fant endzone to ganger og sørget for at Trolls vant med sine 14 scorede poeng. Seieren var åpenbart av betydning for Vålerenga Trolls selv om de ikke når sluttspillet, og de fleste lag har et ønske om å avslutte enhver sesong med seier i siste oppgjør. Det gjorde Trolls, selv om det ikke var i sluttspillet det skjedde denne gang. Vi snakket forøvrig med hovedtrener Scott Boer om sesongen deres i podkasten som kom ut fredag, og det kan du høre her:

Tilbake til lørdagens kamp; vi snakket med Scott Boer også etter kampslutt. Han var naturligvis glad for resultatet, og har nå øynene rettet fremover og mot veien frem til 2018-sesongen. Mer om det finner du her:

Interview with Scott Boer June 17th 2017

 

Hos Åsane Seahawks skulle man selvsagt ønsket seg et annet resultat på måltavla, men hovedtrener Simon Sommerfeld poengterte at hjemmelaget fikk mye ut av kampen allikevel – særlig i forstand av å få gitt spilletid til en rekke spillere som ikke nødvendigvis har sett så mye av det hittil i sesongen:

Interview with Simon Sommerfeld June 17th 2017

 

Vi snakket også med Åsane Seahawks sin defensive koordinator (og sportslige leder) Christian Detjen, som fikk testet litt forskjellige saker og ting med forsvaret sitt, og ser frem mot det kommende sluttspillet. Hva han hadde å si finner du her:

Intervju med Christian Detjen 17.juni 2017

 

Vår reporter som stod for disse intervjuene var Hasse Hellan!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x