Før Kampen: D1 Drammen Warriors – NTNUI Nidaros Domers

Ny helg nye kamper, denne uken har vi spurt flere av lagene hva de tenker om helgens kamper, det vi spurte lagene om var følgende. Hva har dere gjort denne uka …har dere trent som vanlig eller har dere gjort noe annerledes …hva forventer du av motstanderen ?

Drammen Warriors tar i mot NTNUI Nidaros Domers hjemme på Berskog og etter to knepne tap på rad er de helt sikkert sultne på en seier, Domers på sin side har vunnet begge sine kamper så dette kan bli ett morsomt oppgjør som kan være verdt å få med seg, møt opp på «Berskau» Klokken 1400 i morgen Lørdag 14 Mai.

drammen
Foto: Monica Ericson 

Hva NTNUI Nidaros Domers sin hovedtrener hadde å si finner du under her:

Vi har hatt vanlige treninger denne uka, ikke noe annerledes.  søndag, tirsdag og torsdag. Fokuset har vært på både oss selv og Drammen. Vi må prøve å luke bort våre egne feil, samtidig som vi fokuserer på Drammen og hva de gjør.

Vi forventer en tøff motstand fra et lag som har vært veldig nærme i to kamper mot Sarpsborg nå, så vi regner med at Drammen er sultne på sin første seier for sesongen. Et sterkt forsvar som har sluppet inn lite poeng i de to siste kampene, og et angrep som både er løpedyktig og pasningsdyktig.

 

Hva Drammen Warriors sin hovedtrener Roger Westbye hadde å si finner du under her:

Det merkes å ha kamp hver uke. Utfordring er å få hvilt spillere før neste kamp. Et veldig tøft program. Og en stall som krymper så blir dette nok den tøffeste sesongen vi har hatt. Men vi skal gjennomføre og gjøre det beste vi kan.

Utfordring er det nok av.. «adapt to the situation» er holdningen vi trenere prenter inn i gutta. Og vi har spillere som spiller begge veier og det er risky business i 4 qtr, tøft blir det uansett, Vi har kjørt playbook trening og jobber med teknikk i løp og ruter. Vi har en jobb å gjøre i å bevise at vi har noe å bidra med i vårt offensive spill. Det er her vår utfordring er å få offense til å produsere downs og komme inn i rytmen. Defense gjør jobben sin. Og for øyblikket vårt beste våpen.

Har en defensiv koordinator som legger ned mye tid i å studere motstander og pirker på detaljer sammen med LB coach og defensive kapteiner. Det er en god oppskrift på samarbeid til tross for noen uenigheter til tider. Det å kjøre ukentlig teori kvelder i tillegg til treninger har gitt oss den standarden vi ønsker å ha på defense. Til slutt så er jeg uansett stolt av gutta som gir alt og til tross for skader og smerter ennå henger med. Med en del nye usikre spillere som lener seg på de mer rutinerte så beveger vi oss fremover.

Vår første «treningskamp» var mot Seahawks der gikk vi på en lærepenge og en «vekker». Bakdelen med å trene på gress er at gresset ikke åpner før i tidligst 7 mai. Vi har ikke fått nok tid ute på kunstgress før seriestart. Håndball bane har vært arenan for trening 1 gang i uken og da enten på fredag kveld eller lørdag formiddag. Så oppkjøringa i år har vært langt fra optimal, derfor så spiller vi oss mer og mer inn i kampene våre. Vi håper at vi klarer å vise et offense som kan vise seg fram.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x