Før kampen: D2 Lillestrøm Starfighters – Fredrikstad Kings

Det er klart for 6.serierunde og vi har sendt en forespørsel til lagene som spiller kamper vi ikke får vært tilstede på om å gi oss sine tanker om oppgjøret som venter. Lillestrøm Starfighters tar i mot Fredrikstad Kings hjemme på Vigernesjordet, og etter tapet mot Hunters forrige helg regner vi med at Starfighters ønsker å vinne denne kampen foran hjemmepublikummet. Bortelaget Kings har nok også forhåpninger til denne kampen!

Kings vs Starfighters 2014 - foto Kristian Ringen
Foto: Kristian Ringen

Vi fikk svar i fra Fredrikstad Kings sin sportslige leder Are Bye,
her har du hva han hadde å si:

Vi har hatt et ganske langt opphold siden forrige kamp, og vi har brukt tiden til både trening og dugnad. Dessverre sliter vi med skader, men vi tror vi skal gi Lillestrøm solid kamp om poengene allikevel.

Vi har brukt mer tid på filmanalyse i det siste, og vi håper det vil hjelpe oss i kamp. Lillestrøm er et lag vi synes det er moro å møte. Vi har spilt jevnt med dem hver gang, og vi er nok litt like som lag. De har en ny, spennende QB som vi må få kontroll på. For vår del handler det om å ta med seg positive ting, og å bygge videre på dette.

 

Lillestrøm Starfighters ved lagansvarlig Glenn Ryding hadde følgende kommentar på vegne av sitt lag:

Helgens kamp er som vi har omtalt på våre sider battle of the year ! Helt siden vi postet »are you ready» bilde på hovedsiden til Fredrikstad har vi blitt erkerivaler og det er gøy. Vi er klare for å ta imot kronprinsene fra Fredrikstad. Vi er klare.

 

Vi gleder oss til et spennende oppgjør, og ønsker begge lag lykke til!

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x