Kampreferat: Vålerenga Trolls 2 – Tønsberg Raiders

Vi tok en prat med 2.divisjonslaget Tønsberg Raiders’ nye hovedtrener Kristian Berntsen i forkant og etter kampen mot Vålerenga Trolls 2.

Å tre inn som hovedtrener i mars 2016 gjorde Kristian noe nervøs og usikker på hvordan laget lå an i forkant av kampen mot Vålerenga Trolls 2. Oppkjøringen til årets sesong har ikke vært etter planen, men fikk en god oppkjøringskamp i Danmark. Med ny QB i laget etter at deres tidligere QB Max Emanuelson meldte overgang til nettopp Vålerenga Trolls, vil det bli interessant å se hva som bor i laget og hvor høyt på tabellen Tønsberg Raiders ender når alle seriekampene er spillt denne sesongen. Kan de hamle opp med Trolls 2, Vikings 2 og Gladiators?

 

 

Kampreferat:

Vålerenga Trolls 2 må sies hadde favorittstempelet i dette oppgjøret. Det ble en treg start i de to første kvarterene for begge lag med en del punts, fumbles og flagg for usportslig opptreden som Raiders klarte å komme seg ut av bedre enn Trolls. Raiders plan var å holde Trolls sine QB’er inne i lommen og begrense deres pasningspill, samtidig som Trolls i kjent stil spiller en del options og korte horisontale pasninger. Det resulterte i mange ufullstendige pasningsforsøk for Trolls. Det vi kunne se var at Trolls byttet spillere og QBer ofte og det var nok en av årsakene til at Trolls ikke fikk noe særlig flyt i drivene bortsett fra enkelte storspill. De lurte Raiders sitt forsvar tidlig i kampen med sin cadense flere ganger på fjerde forsøk og kort avstand dypt inne i Raiders banehalvdel, uten at det ga resultater i form av scoringer. Eneste scoringen deres kom fra QB #7 Max Emanuelson som løp inn 6 poeng fra 4-yardline mot nærmeste venstre målsone-kjegle. Skulle gjerne sett litt mer variasjon og kreative spill fra deres angreps- og forsvarslag for å true QB og de dype sonene.

Derimot lyktes Raiders godt med sin kamp-plan. Det var en god kollektiv kamp av hele laget og man kunne se at de virkelig ønsket seieren, laget ga aldri opp selv med en usikker ledelse gjennom hele kampen og en del flagg mot seg for mindre forseelser så klarte de å holde unna for Trolls. Raiders sitt angrepslag slet tidlig i kampen med å komme seg inn i Trolls sin banehalvdel, men sakte og sikkert krøp de seg oppover med sine misdirection spill i tillegg til at deres QB sjeldent var truet av motstanderens defensive linje. Her kan turnover-striden ha spilt en liten rolle for seieren. Raiders hadde nemlig 2 INTs (den ene løp de inn til TD) og 1 fumble recovery, mens Trolls hadde 1 INT i normal spilletid og 1 INT på et 2-poengs forsøk uten at det ble omgjort til poeng.

 

KAMPENS SLUTTRESULTAT: Vålerenga Trolls 7 – Tønsberg Raiders 24

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x