Amerikansk Fotball sine saker om norsk liga utover våren

MaxEmanuelson_AX_9638
Foto: Max Emanuelson

Vi har allerede publisert mye i forkant av det norske seriespillet. Nå er serien i gang, og om du ønsker å følge med kan det være greit å bli kjent med hva som vil dukke opp når. Her gir vi deg en indikasjon om hva du kan forvente når!

Mandager

Det er ingen faste innlegg mandagene, men det vil gjerne dukke opp intervjuer og annet gjort i løpet av helgen på mandag morgen eller formiddag, og som vi enten ikke hadde plass til i publiseringskalenderen vår søndag, eller som vi av andre grunner ikke rakk å legge klare da. Eksempelvis:

 

Tirsdager

På kvelden tirsdager kommer det som ofte leses med argusøyne i sesongen: Vår ‘Etter runden’ hvor vi gjennomgår kampene i helgen som gikk, sammenligner med hva vi trodde på forhånd, og gjerne gir noen rosende ord til spillere vi synes utmerket seg. Det hender det kommer noe analyse av det vi så også. Årets første ‘Etter runden’ leser du i morgen, tirsdag 19.04.16. Her er et par eksempler fra i fjor:

Det kan til tider også dukke opp andre saker med norsk amerikansk fotball som fokus på tirsdager. Eksempel fra i fjor:

 

Onsdager

I løpet av onsdagene publiseres ‘Norges Topp 10-ranking’, som er en subjektiv powerranking over de beste lagene i landet. Årets første ranking er på plass kommende onsdag, og vi kan røpe såpass som at det er flere forandringer sammenlignet med fjorårets siste ranking, som du forøvrig finner her:

 

Torsdager

Morgenen hver eneste torsdag er forbeholdt Dommerspalten. Om du ikke leser den jevnlig, så har du sannsynligvis ikke så stor interesse for selve det som utgjør selve byggverket for hva amerikansk fotball er. Vi vil anbefale å bli bedre kjent med det, og Dommerspalten gir gode muligheter. Der tas det også opp dagsaktuelle temaer – gjerne knyttet til ting som har skjedd i norske kamper kort tid i forveien!

På kvelden hver torsdag kommer ‘Før runden’, som gir deg informasjon om kommende helgs kamper. Her gir vi en kort oversikt over kampene uansett divisjon og alderstrinn, samt kommer med noen resultattips og indikasjoner på hva vi ser for oss innholdsmessig i de kommende kampene.

 

Fredager

Annenhver fredag morgen publiserer vi Amerikansk Fotball Podkast, som blant annet inneholder saker om den norske serien og temaer som berører norsk amerikansk fotball. Neste gang vi publiserer en episode er fredag 28.april, hvor det er episode 9 som står for døren! Episode 8, publisert fredag som var, er forøvrig fortsatt høyaktuell – med intervjuer av samtlige hovedtrenere i Eliteserien:


De fredagene hvor vi ikke har podkast som publiseres, vil det gjerne kunne dukke opp andre saker som allikevel har en knytning til Norge eller norske spillere. Her noen eksempler fra i fjor:

 

Lørdager

Dette er dagen vi håper å kunne fronte norske livestreams, som flere av klubbene har varslet at de gjennomfører enten oftere eller med bedre kvalitet enn fjoråret. Vi er veldig glade når lag informerer om disse streamene til oss noen dager på forhånd, slik at vi kan forberede en sak som bistår til å spre sendingen deres 🙂

I tillegg har vi gjerne en sak eller to tilknyttet enten forventninger til en kamp eller inntrykkene fra en kamp.

Vi kommer også til å publisere kampresultatene for lørdagen på ettermiddagen/kvelden hver lørdag; dette gjøres primært på facebook-siden vår. Om vi er tilstede på en (eller flere) kamper vil det gjerne dukke opp kampoppdateringer på enten Twitter eller (som i helgen som gikk) på Instagram underveis i den/de aktuelle kampen(e).

 

Søndager

Våre publiseringer denne ukedagen har gjerne store likheter med lørdagen, noe som er ganske naturlig ettersom kampene som regel er fordelt mellom lørdag og søndag. Når vi kan får vi på plass video fra dagen før, og gjerne intervjuer gjort før og etter kamp samme dag om vi faktisk rekker en slik publisering.

I tillegg dukker Facebook-arrangement/event for kommende ukes kamper opp sent på søndagene:

….og så begynner en ny uke, hvor vi gleder oss til flere norske kamper! 🙂

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x