Vi har pratet med…Ålesund Phoenix!

Det har vist seg at 2 div lagene har vært flinkere til å svare oss en resten av lagene i de høyre divisjonene. Neste lag ut er Ålesund Phoenix ved deres hovedtrener Toni Barthauer Toni kommer i fra Tyskland og har erfaring fra flaggfotball, yngre og senior fotball. Har spilt i ca 10 år for Wernigerode Mountain Tigers og spilte hovedsakelig safety og linebacker.

 

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?

Vi har foreløpig ikke noe aldersbestemte lag, men jobber med det. Vi har mange nye spillere i år, og en tilflyttet QB, som har en erfaring fra tidligere klubb. Blir spennede å følge med på hans utvikling i Ålesund. Vi har også et par tilflyttet studenter som har spilt tidligere i studentligaen. Og vi en god gruppe med spillere.

Målsetting for årets sesong med laget..?

Første året med seriespill blir det ikke stort fokus på resultat, men på kamperfaring og arrangerer hjemmekamper. Vi håper at dette vil øke interessen for amerikansk football i Ålesund.

Har du gjort deg opp noen tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..?

Har tenkt litt på motstanderene vi møter, og mener vi har fått en god gruppe. Blir svært spennende, men til syvende og sist er fokuset vårt på oss sjøl.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x