Vi har pratet med…Fredrikstad Kings!

Neste laget ut i vår serie er Fredrikstad Kings og Are Bye, han forteller  om seg selv at han har vært med å etablere klubben, og har siden fungert som nestleder, styremedlem, spiller, og i senere tid også sportslig leder.  Are har for det meste spilt tight end i sin tid i Kings. Sett i fra skribenten sin side så er Kings ett av de lagene som har lest mailen de fikk ordentlig og svart deretter takk skal dere ha Kings…

Foto: Kristian Ringen

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?

Troppen er ganske uforandret fra i fjor. Stammen er den samme, noen er borte, og noen nye har kommet til. Vi har blant andre fått inn en ny, tilflyttet spiller med rugby-erfaring som jeg er ganske overbevist om at vil bli lagt merke til.

Målsetting for årets sesong med laget..?

Målsettingen vår må være å holde minst samme nivå som i fjor. Vi opplevde en veldig positiv winning season, men det var stort sett jevne kamper hele året. De fleste klarte vi å avgjøre til slutt. I år har vi flere strenger å spille på, og vi er et år klokere. Samtidig er «overraskelsesmomentet» borte nå, så vi må jobbe enda hardere. Vi har femårsjubileum i april så det hadde vært moro med en solid sesong for å ferie oss selv litt.

Har du gjort deg opp noen tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..?

Vi er fornøyde med at vi slipper de lange turene i år, men vi er usikre på motstanden vi skal møte. Åsane 2 kan fort være et ungt lag, men klubben har jo solide tradisjoner. Vi serieåpner mot dem allerede 7. april. Så skal vi til Sand Falcons som er et ganske ubeskrevet blad, men med en veldig erfaren trener. Dette er nok et godt organisert lag, men det blir spennende å se hva slags fotball de legger opp til med ferskt mannskap. Domers i Trondheim vet vi blir tøft. Ålesund hjemme 2. juni kan bli spennende. Da har både de og vi fått noen kamper i kroppen. De virker som en bra gjeng med stort engasjement. Tønsberg kjenner vi godt, og serieavslutning hjemme mot dem blir gøy. Det er som regel jevnt – og god stemning.

 

Foto: Kristian Ringen
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x