Vi har pratet med…Drammen Warriors!

Logo Warriors

Vi spurte Drammen Warriors, ved deres Hovedtrener Roger Dennis Westbye, om tanker rundt sesongen 2015. Her har du spørsmål & svar med ham:

Hva har dere fått av nye spennende spillere?

Vi har hatt noen utfordringer med å rekruttere nye spillere stabile spillere. Hatt mange på ”visit” men ikke blitt noe mer enn det. Noen få utvalgte har det kommet, samt noen av de som var skadet i fjor er forhåpentligvis tilbake år. Vi har en ny WR som har vært med siden høsten 2014, kan bli en nøkkelspiller. Mistet solide spillere på defense og offense vinter pga militæret, jobb og flytting. Fått inn noe nytt men ingen erfaring så dette blir utfordrende for oss som skal trene de riktig opp. Men har et solid trenerteam så dette fikser vi.

Drammen kampbilde

Målsetting for 2015 sesongen…?

Vi hadde et greit offense i 2014, og vi har jobbet med å forbedre defense, vi slapp inn litt for mye i fjor. Vi har som mål om å komme på pallen i år, så dvs. at vi må satse på 1 eller 2 plass i vår gruppe for å ha den muligheten til pall plass i finale helgen.

Og sist men ikke minst, hva tenker dere om sesongens motstanderne?

Tror dette er en hard og spennende gruppe. Storm og Seahawks må nok ha favoritt stempel i vår gruppe. Men 3 plassen blir det en åpen klasse mellom Olavs menn, Starfighters og oss, ut i fra resultater i fjor. Lykke til alle sammen!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x