VI HAR PRATET MED….Eidsvoll 1814’s 2021!

Arne August Skovseth Søgaard. Foto: Max Emanuelson

 

Hvordan trener dere med tanke på korona restriksjoner.

I Eidsvoll har vi så langt vært så heldige at vi kan trene ute med en meters avstand, for de over 19år. Treningene preges selvfølgelig av at utstyr er forbudt, men vi får lagt ned mye grunntrening. Det aller viktigste er at vi får hatt noe aktivitet å kan samles som lag.

Hvordan dere ser for dere hvordan sesongen kommer til å bli.

Covid-19 ser dessverre ut til å ville prege årets sesong. Vanskelig å tro noe som helst, men tviler vel på at senior får oppstart på denne siden av sommeren. Siden vi til nå ikke har fått på utstyr, er nok eventuelt en senere oppstart av senior mest reelt.

Dere gjennomfører årets sesong uten importer på grunn av korona  /  med importer fordi ?

Vi har så langt valgt å ikke hente inn noen importspiller. Selvsagt fordi oppstart av sesongen er så usikker. Det krever en del arbeid å hente den riktigste importen, og fokus nå bør være våre «egne» spillere. Hvis Covid-situasjonen plutselig skulle endres, vil vi ta en rask vurdering på nytt.

 Hva er nytt av året ?

Vi har i år hentet ny HC fra egne rekker. Vi er takknemlige for at Kris Ceballos har takket ja til oppgaven. Vi ser også at noen «gamle» fjes har kommet tilbake både på trener og spiller siden. Det er gledelig!

Hvem er deres største konkurrent ?  Hvilket lag er det som dere virkelig må slå ?

Kort fortalt må vi vel slå alle😊 , men skal vi nevne noen, ser det ut som Gladiators blir sterke da de har hentet inn mange nye spillere. Men alle kamper skal spilles først, og målet er selvfølgelig å sparke godt fra oss.

Hva er målet/målene for sesongen 2021 for ditt lag?

Målet vårt er å gjøre vårt aller beste å gi alle lag hard konkurranse. Utvikle, å sette nye unge spillere i det vi mener er den beste posisjonen. Får vi til dette, vil det føre oss til en NM finale


Personen som svarte oss var sportslig leder Lise Theodorsen. 

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x