Vi har pratet med…Fredrikstad Kings!

Logo Kings

Vi har slått av en liten prat med Magnus Nygren Syversen, leder i Fredrikstad Kings.

Hva har dere fått av nye spennende spillere?

Vi har fått inn et par nye rookies, på begge sider av ballen, som vi tror kan bli gode spillere. Blant annet har vi fått inn en ung receiver som vi har store forventninger til. Vi har også fått inn en mer erfaren spiller på linja. I tillegg har vi restrukturert trenerteamet for å få det meste ut av de spillerne som har holdt på en stund, og om de kan ta laget et steg eller to videre.

kings
Foto: Kristian Ringen

Målsetting for 2015 sesongen…?

Vi liker oss godt i rollen som underdogs, men håper og tror at vi kan overraske positivt i sesongen som kommer. Vi møter Lillestrøm i første match, og jeg tror nok de sorte og gule må vente litt til på revansjen de ønsker seg. Målet vårt for sesongen er å etablere oss som en klubb motstanderne våre tar på alvor. Vi skal vise dem at Kings er her for å bli, og forhåpentligvis ta med oss flere seiere enn tap på veien. Vi ønsker å spille 1. divisjon (altså 2. nivå) i 2016, og det er det vi vil jobbe mot både sportslig og administrativt.

Og sist men ikke minst; hva tenker dere om sesongens motstanderne?

Åpningskampen mot Lillestrøm blir artig. Vi stjal med oss seieren i Lillestrøm i fjor, og de har gjort det veldig tydelig at de ønsker å gjengjelde tjenesten. Starfighters er et lag det er morsomt å spille mot, fordi de har et par spillere som liker å slenge med leppa (alt i god sportsånd selvsagt), og tross kun ett møte merker vi at et rivaleri er i utvikling.

To turer til Bergen to helger på rad kan bli tøft – ikke minst fordi vi spiller mot to av de antatt beste lagene i 2. divisjon. Men vi vil slåss med nebb og klør og håper å ta med oss minst en seier tilbake over fjellet.

Sesongens viktigste er utvilsomt 17.- mai-helgen på hjemmebane mot Olavs Menn. Sarpingene liker å se på seg selv som storebror, og har vel strengt talt også vært det så langt. De er laget vi elsker å hate, og de er dessverre like ålreite av banen som de er tøffe å spille mot på banen. Vi skal nok se om ikke vi får jekket dem ned et par hakk i år, og vi skal selvsagt lage en enda større fotballfest enn vi gjorde i fjor.

Sesongen avsluttes hjemme mot Drammen, et lag vi ikke har møtt siden de slo oss i Høstligaen 2013. Siden da er vi blitt et langt bedre lag, og Drammen blir nok en morsom match der det blir spennende å se utfallet. Alt i alt møter vi fem gode motstandere, og Bergens-lagene er kanskje de vi anser som sterkest, selv om Olavs Menn helt klart er de vi ønsker å slå aller mest.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x