Vi har pratet med..Kongsvinger Fortress!

Nest siste lag ut i denne serien er Kongsvinger Fortress ved deres Hovedtrener Magnus Olsen, Ingen tvil om at det er 2. Div som er best i klassen.

 

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?

Vi har fått inn et par helt nye spillere og mistet noen til skole/jobb. På juniorsiden er det enkelte av spillerne som tar steget opp til seniorlaget.

Målsetting for årets sesong med laget..?

Målsetningen vår er å fortsette den positive utviklingen fra de siste kampene i fjor. Spillerne kjenner hverandre bedre og mange har tatt store steg i vinter, men vi vet at vi må jobbe knallhardt i hver eneste kamp dersom vi skal ha sjanse mot lagene i vår pulje. Dersom offence løfter seg noen hakk og defence det samme, så håper vi at det er godt nok til å ta våre første seire i seriesammenheng.

Har du gjort deg opp noen tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..?

Vi åpner sesongen mot Vikings 2 på Frogner i slutten av april. Det er ikke alltid enkelt å vite hva vi møter hos et utviklingslag, men Vikings er en stor klubb med mange gode spillere, så vi forventer at Vikings er like klar for seriestarten som vi er.

Vi skal også nordover i 2. serierunde for å møte Tromsø Trailblazers, en kamp og tur som gutta har krysset av i kalenderen for lenge siden. Vi ser for oss et hjemmelag som gleder seg veldig til å være tilbake i seriespill og vi håper å gi dem en god fight.
Hjemmekampene mot Domers og Drammen Warriors blir nok tøffe kamper der vi møter erfarne spillere, men vi håper på en flotte rammer rundt kampene og at vi klarer å skape mer interesse rundt sporten i Kongsvinger. Lillestrøm Starfighters møtte vi også i fjor, og vi er ivrige etter å vise at vi har bedret oss som lag når vi møter dem på Skansesletta i mai.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x