Vi har pratet med…Tromsø Trailblazers!


Siste laget ut er Tromsø Trailblazers ved Eyvin Nygaard Sommerseth
, som dere kan se har han også lest mailen de fikk skikkelig og han kan fortelle at han har vært med på å starte opp både Tromsø Trailblazers og Bardu Wolverines.  han har spilt offensiv linje for Trailblazers de to årene de har spilt i 2. divisjon og har ellers vært aktiv i organiseringen av lagene.

Foto: Nancy Vikra

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?

Vi har fortsatt ingen årsklasser under, men vi har et lag fullt av nye spillere. Vi deltok jo dessverre ikke i serien i fjor, og de fleste som er med i Tromsø nå er spillere som er kommet til i ettertid da vi har jobbet med å bygge opp en ny stall. For det meste er laget fortsatt studenter, og dermed blir utskiftingen høy. I tillegg stiller vi jo lag sammen med Bardu Wolverines, så vi får inn et helt kobbel med ferske spillere derfra.

Målsetting for årets sesong med laget..?

Målsetningen for enhver kamp vi spiller er jo så klart at vi vil vinne! For sesongen ellers handler det om å gi erfaring til nye spillere og å gi dem positive opplevelser så vi kan fortsette å bygge opp miljøet og idretten i landsdelen.

Har du gjort deg opp noen tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..?

Kongsvinger var ikke med sist vi spilte fotball, så det skal bli artig å bryne seg på noen nye. Ellers er Tønsberg, Oslo 2 og Lillestrøm lag vi har spilt mot før og som vi vet er gode, så de bør bli en artig utfordring. Drammen er et lag som jo har vært gode og som dessverre måtte trekke seg i fjor, men jeg stoler på at de har kompetansen i laget til å ha bygd opp noe godt igjen. Forhåpentligvis kan vi få en god kamp i sesongavslutningen i flott sommervær på Østlandet mot dem.

Det er ingen tvil om at det er 2. divisjons lagene som er best i klassen på å svare oss, før vi satte i gang med årets sesong tenkte vi at vi kanskje skulle sende ut en forespørsel til lagene hver mandag før kamp sånn at vi kunne skrive litt om tankene lagene hadde før motstanderne hver helg, men når vi ser hvor tungt det er å få informasjon og hvor tregt det går med å svare oss tenker vi at det blir med dette, Om det kommer noe mer i fra denne kanten det får bare tiden vise, vi takker for innsendte svar og ønsker alle lag lykke til med årets sesong.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x