Vi har pratet med…Kristiansand Gladiators U17!

Logo Glads

Vi har snakket med Are H. Skjelbakken, som er hovedtrener for U17 hos Kristiansand Gladiators. Hans svar på våre spørsmål finner du nedenfor:

Har dere noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?

Per dags dato har vi ikke fått så mange nye, men det forandrer seg forhåpentligvis de neste månedene. I år er vi heldige å har en solid gjeng som har spilt både U17 og U19, så det blir spennende og se hva vi skal få til her.


Målsetting for årets sesong med laget?

Jeg har ikke en sånn målsetting om at vi skal vinne alt og at jeg blir sur hvis det ikke går vår vei. Man vil selvfølgelig gjerne vinne noen kamper på veien også! Men U17 skal etter min menging være gøy, man skal lære hva det vil si å spille denne fantastiske idretten og ikke minst ha et bra samhold i laget. Får man til dette vil dette hjelpe klubben videre på U19 og etter hvert senior.

Og tanker om motstanderne deres i inneværende sesong.

I år tror jeg det vil bli en spennende sesong på U17. Alt kan egentlig skje i år. Jeg har ikke snakket med så mange andre klubber, men de fleste av oss har vært i en oppbygnings fase med mange nye spillere. Så hvis jeg ikke tar feil, blir dette en sesong hvor mange har spilt en sesong fra før. Da kan vi få flere jevne og spennende kamper. Vi håper jo også det blir mange nye spillere å treffe på. Så idretten fortsetter å vokse!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x