Ny design: Tønsberg og Lura

NAIF redesign avlang

I tiden som kommer vil vi i samarbeid med Stian Engen Design presentere en rekke forslag til alternativ design av hjelm og uniform for de norske lagene! Noen har nok allerede sett forslagene til ny hjelm-design, da Stian Engen har lagt ut disse i forrige uke. Uniformene er det derimot ingen som har sett ennå, og de får du altså her hos oss!

Dette er tredje innlegg i en serie som tar for seg alle de norske lagene. Tidligere har vi presentert Åsane og Eidsvoll, samt Drammen og Kristiansand. I dag er det 2.divisjonslaget Tønsberg Raiders og Eliteserie-laget Lura Bulls som står på menyen!

Vi begynner med Tønsberg Raiders, et etterhvert erfarent lag som stort sett taper litt flere kamper enn de vinner, og nok ikke er det første laget man tenker som en potensiell opprykks-kandidat. Kanskje kan en frisk start med nye uniformer være et bidrag til et nytt steg også sportslig? Som alle vet er det en klar sammenheng mellom de to tingene 😉

Tønsberg sine nåværende drakter ser slik ut:

Max Tønsberg Raiders - foto Bjørn Tore Manuel Emanuelson
Foto: Bjørn Tore Manuel Emanuelson

Raiders har i tillegg et hvitt draktsett, slik alle lag har. Hva har så Stian Engen Design sett for seg som Tønsberg Raiders sine nye drakter? Det har du her:

tønsbergraiders_

Hva er din dom over dette forslaget kontra dagens Raiders-uniformer?

[yop_poll id=»15″]

 

Lura Bulls er et ganske nytt lag om vi snakker uniformer og logo. De het tidligere AFC Show og var ganske unike uniformsmessig med mye rosa og litt svart. Flashback til det:

AFC Show - foto av Max Emanuelson
Foto: Max Emanuelson

Når de for et par sesonger siden ble del av Lura Idrettslag måtte de imidlertid skifte både navn og draktfarger, og dagens utseende kom inn. Det ser slik ut:

Lura Bulls semi-finale 2014 Simon Sommerfeld foto av Eivind Amdal
Foto: Eivind Amdal

Fargekombinasjonen svart og grønt står sentralt, med hvitt som en også godt synlig tredje farge. Bulls må forholde seg til at idrettslaget deres krever en fargekombinasjon hvor dette er fargene de kan benytte, og spesielt grønnfargen er sentral i Lura IL sin historie.

Her har du hvordan Stian Engen Design ser for seg nye Lura-uniformer og hjelm:

lurabulls_

Hva synes du – hva er din dom?

[yop_poll id=»16″]
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x