Vi har pratet med…Kristiansand Gladiators!

Logo Glads
En ny sesong er på trappene og i den forbindelse så har vi sendt lagene i 2. divisjon tre spørsmål hver. Neste lag ut er ett lag som endte opp med å ikke ha seniorlag i spill i fjor, men som nå er tilbake for fullt! Hos Kristiansand Gladiators fikk vi svar i assisterende hovedtrener Kay Daniel Tobiassen, som vi også intervjuet i fjor høst.

Har dere har noen nye spennende spillere tilflyttede eller i fra egen stall som kommer opp i fra årsklasser under?
I år er det endel U19 spillere som tar steget opp fra U19, disse er sultne unge spillere som er rett og slett litt forbanna for hvordan det har gått med lagene i det siste. De fleste av de er i en posisjon hvor de kan kjempe om en plass i første 9’eren. Vil gjerne trekke frem John-Vegard Osmundsen og Lennart Rigadis som er to dyktige fotballspillere som vil bidra masse på begge sider av ballen for oss! Også Sindre Gjelsten på O-Line tror jeg kan bli et talent når han får litt flere kamper på baken
Kristiansand levan23 + Dimitar FotoDag Tore Knutsen
Foto: Lukasz Kadziolka
Målsetting for årets sesong med laget?
I år er det meste i Rebuild-mode i Gladiators, det gjelder vel også for seniorlaget vårt. Men målsetningen vår vil alltid være og vise oss fra vår beste side og vinne kamper. Noe jeg tror er helt mulig. Vi vil i år stille med en god porsjon sentrale spillere i fra «Gullstallen» i 2014, så med de blandet med en sulten Junior gjeng, så tror jeg dette jeg vi burde ha ambisjoner om og kjempe i toppen av divisjonen.
Tanker om motstanderne deres i inneværende sesong?
Nivået og motstanderene våre kjenner jeg lite til, men vet at det mye sultne og gode spillere nedover i divisjonene. Eneste laget vi har spilt mot er vel Tønsberg, tilbake i 2011. Vi vet at de har tatt steg i riktig retning siden den gang! Vi gleder oss!
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x