QB Harry Peoples hos Lura Bulls også i 2016!

Bulls vs Vikings-061
Harry Peoples med ballen. Foto: Kristoffer Andreassen

I 2015 var det Lura Bulls som vant Norgesmesterskapet, med deres QB Harry Peoples som banens dominerende spiller i selve finalen. Han var også svært sentral for Bulls gjennom hele sesongen. Nå er det klart at Peoples returnerer til Norge og Lura for en ny sesong!

Det har lenge vært uklart hvilken vei Lura Bulls kom til å gå når det kom til quarterback i 2016, og samtidig har også Peoples vært aktuell for andre løsninger. Blant annet ble han signert av Spokane Shock tidlig på høsten i fjor, men uklarheter rundt Peoples sin rolle hos Spokane gjorde at det ikke ble en realitet når alt var sagt og gjort.

I dag har Lura Bulls og deres sportslige leder Jarle Vangsnes annonsert hvem som skal lede laget fra QB-posisjon i 2016:

Jarle Vangsnes hos Lura Bulls forteller hvem QBen for 2016 er!

 

Harry Peoples kom fra Indoor Football League og laget Tri-Cities Fever før han dukket opp i Europa og norsk serie for første gang i fjor. Før den tid hadde han rukket å spille junior college, deretter to meget solide sesonger som receiver for Louisiana-Lafayette (NCAA FBS) før en snartur innom Chicago Bears stod på programmet. Det ble ikke noen kontrakt der, og da var det altså innendørs-fotballen før Lura Bulls ble neste stopp.

Peoples, som ble kåret til All-Star laget i Norge i fjor, stod for 2 TDs i lufta, 2 på løp og 1 på punt retur i NM-finalen 2015, i tillegg til 15 touchdowns i løpet av de 6 kampene forut for finalen. Det skal bli interessant å se hvordan han lykkes i sesong nr. 2 i Norge. Det er ihvertfall ikke tvil om at Bulls kommer til å ha en svært atletisk spiller på QB også i 2016!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x