Vi har pratet med… Lillestrøm Starfighters U17!

Det nærmer seg sesongstart i Norge og U17 serien setter i år igjen ny rekord i antall deltagende lag. Tilsammen 11 lag fra 10 klubber skal i aksjon, og i den forbindelse har vi sendt ut noen spørsmål, for å få en formening om hvordan lagene i årets U17 serie vil bli seende ut. I dag presenterer vi Lillestrøm Starfighters.

Hvordan er årets lag i forhold til fjorårets? Er det mange spillere som har blitt for gamle? Hva med nye spillere?

U17 er aldersbestemt og dermed vil det alltid være en del av spillermassen som blir for gamle og noen som blir gamle nok til å spille U17.
Vi har fått en del opp fra U15 til og erstatte de som har blitt for gamle. Vi ser veldig positivt på de som har kommet opp fra U15 samt de som har spilt U17 i 2015 og våre nye spillere som har kommet til oss i løpet av vinteren.
Starfighters på Bøn
Hva tenker dere om årets motstandere?
De fleste av de vi skal møte har vi målt krefter med i sesongen som var, men det skal bli interessent og se hvordan de har forbedret seg mot årets sesong.
Det blir også spennende å se hvordan Vikings gjør det med 2 lag i årets U17 serie, samt Trolls som vi ikke har spilt mot på U17 siden 2014.

Hva er målsetningen for årets sesong?

Vi har ikke fastsatt et bestemt mål for sesongen enda, det eneste vi har satt oss som mål er og kunne tilby det beste programmet vi kan tilby og ta det så langt det lar seg gjøre. Vi håper jo så klart at vi skal komme litt lengre enn det vi gjorde i 2015 sesongen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x