Vi har pratet med… Nidaros Domers U17!

Logo Domers

Det nærmer seg sesongstart i Norge og U17 serien setter i år igjen ny rekord i antall deltagende lag. Tilsammen 11 lag fra 10 klubber skal i aksjon, og i den forbindelse har vi sendt ut noen spørsmål, for å få en formening om hvordan lagene i årets U17 serie vil bli seende ut. Først ut er fjorårets tapende NM finalist – Nidaros Domers.

Hvordan er årets lag i forhold til fjorårets? Er det mange spillere som har blitt for gamle? Hva med nye spillere?

Ca halvparten av spillerne fra i fjor er borte. Vi har igjen en del, i hovedsak, linjespillere fra ifjor, mens en del av skill-spillerne har blitt for gamle, så der må vi jobbe opp noe nytt. Det blir spennende å se hvordan det kommer til å gå. 

Samtidig har vi åtte nye spillere på vei oppover, så rekrutteringen har vært OK. Vi har hatt noen problemer med treningstider, så det har gått litt slappere enn forventet, men det går sånn sakte men sikkert, så vi får et godt lag til våren. Det blir nok ikke de samme rutinerte spillere som i fjor, for da hadde vi en gjeng som hadde holdt på en stund, mens ca halvparten av spillerne på årets lag spiller sin første sesong til våren. Likevel har vi prøvd å rekruttere de yngre spillerne så vi kan få litt kontinuitet i laget. Samtidig har vi flere på trening nå enn på samme tid i fjor, så det ser lovende ut med tanke på antall.

Foto: Truls Medbye
Foto: Truls Melbye

Hva tenker dere om årets motstandere?

Det er veldig spennende med tanke på at det er såpass mye rullering på lagene på U17. Det er mange som går ut og lagene får nye inn hele tiden, men jeg tror det blir en jevn sesong i år også, spesielt i gruppen vi spiller i. I fjor hadde Tønsberg et veldig ungt lag, og det blir kanskje oss i år, men vi har som nevnt en del rutinerte spillere på linja, noe som definitivt er en fordel videre.

Hva er målsetningen for årets sesong?

Vi vil til sluttspillet igjen, noe som betyr at vi må være blant de to beste i vår pulje. 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x