Vi har pratet med…Tromsø Trailblazers!

Trailblazers banner

Dette er det siste i serien med intervjuer av 2.divisjonsklubbene hvor vi nå har kommet frem til Tromsø Trailblazers, vi snakket med Eyvin Sommerseth.  Det Eyvin hadde å si finner du nedenfor:

Hva har dere fått av nye spennende spillere? 

Alle våre spillere er strengt tatt nye da dette er den første sesongen vår i seriespill. Vi har fokusert på å bygge opp en god stamme med spillere over de siste årene og er blitt et lag med godt samhold og samspill. Enkelte av spillerne våre er også tilflyttere til byen som sitter på verdifulle erfaringer fra andre lag og som vi har hatt stor nytte av på treningsfeltet.

Foto: Tromsø Trailblazers
Foto: Tromsø Trailblazers

Målsetting for 2015 sesongen…?

Vi går inn i denne sesongen med det målet for øyet å lære nye ting og å bygge viktige erfaringer for fremtiden. Samtidig har vi ingen intensjoner om å legge oss ned for våre motstandere og ønsker å gi dem en så god fight som mulig.

 

Og sist men ikke minst; hva tenker dere om sesongens motstanderne?

Vi har forsøkt å følge med på hva våre motstandere har drevet med i tidligere sesonger, men det er naturligvis begrensninger på de ressursene vi har å legge inn i speidernettverket vårt. Vi antar også at det vil være en del utskiftninger i lagene mellom hver sesong, så det er jo ikke nødvendigvis slik at produksjonen deres i fjor vil matche produksjonen i år. Vi har dog inntrykket av at vi er oppe mot en gruppe med veldrevne klubber, noe vi tror er positivt for vår egen videre utvikling.

Rent spesifikt når det kommer til hver enkelt motstander er det slik at vi vet særdeles lite om Vålerenga Trolls’ B-lag, ettersom B-laget er nyoppstartet. Trolls som organisasjon sitter dog med mest erfaring og kunnskap i landet og derfor antar vi at det vil være et veltrent lag vi møter. Vi noterer oss at A-laget spiller kamp samme helg som vi møter dem, hvilket vi håper og antar betyr at vi vil slippe å måtte bekymre oss for å møte spillere fra A-laget.

 

Vår første hjemmekamp kommer mot det vi antar blir den vanskeligste motstanderen vår, Haugesund Hurricanes. Det kan se ut som at maktsenteret i fotball i Norge holder på å flytte seg litt vestover, med en rekke sterke lag langs kysten fra Kristiansand til Bergen. Deres trener/quarterback Austreim har mye erfaring og kan bli en veldig vanskelig nøtt å knekke.

 

Vår andre bortekamp er mot Gjøvik Swans. Swans tror vi er det laget som kanskje er likest oss i hvordan laget er bygget opp, rundt en stamme med studenter og med i hovedsak unge og ferske spillere. Swans har dog et års forsprang på oss, noe som kan bli vanskelig å ta igjen.

Vi har inntrykket fra hva vi har sett og hørt at Kolbotn Hunters er det laget som er mest tradisjonelt av våre motstandere. Bygd opp rundt mer fundamental fysisk fotball. Vi tror også de er et langt bedre lag enn det resultatene deres i fjor ga inntrykk av, og ser frem til utfordringen det skal være å spille mot dem.

Tønsberg Raiders, vår siste motstander, er nok de vi er mest usikre på. Fra det vi forstod av fjoråret var de et lag som svingte en del i prestasjonene. Vi håper dog at ettersom vi møter dem sist vil vi ha klart å få bedre oversikt over dem når vi til slutt skal spille mot dem.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x