Vi har pratet med… Vålerenga Trolls U19

Logo Vålerenga TrollsÅrets U19 sesong starter nå til helgen, i den forbindelse sendte vi en forespørsel til de 5 lagene som skal delta. Ikke alle har svart, men de som kanskje forventes å kjempe om seriegullet har ihvertfall sendt oss et svar. Først ut er Vålerenga Trolls ved Simen Kristensen.

Hva har dere av nye spillere? noen skjulte talenter ? har dere mange U17 spillere som kommer opp ?

U17-årgangen som kommer opp i år er ikke like sterk som 97-årgangen, men det var også en veldig sterk årgang, der spillere som QB Atle Haaland og LB Christoffer Delgado allerede har markert seg i eliteserien, sammen med 96-årgangens OL Sondre Støle Talleraas og DL Tommy Ta. WR Sigurd Nordby er tilbake etter et år på high school i USA. Spillere som har tatt store steg i løpet av seniorsesongen inkluderer to spennende WRs i Kin Hong Lee og Nourdin Sahli, OL Christian Sæterhagen og DL William Ringstad.

Vålerenga Trolls U19 2014 foto av Eivind Amdal
Foto: Eivind Amdal

Det er primært sisteårsspillerne vi har forventninger til, og vi har både noen spennende linjemenn, et par receivere med god rekkevidde og to runningbacker fra U17-laget som det skal bli spennende å følge utviklingen til. U17-spilleren som kanskje gjorde seg mest bemerket i vårsesongen, RB Fredrik Lien, har dratt til USA for et år på high school og blir ikke å se i U19-sesongen. I tillegg får laget noen forsterkninger fra Eidsvolls U17-lag, siden 1814s ikke har eget lag i serien. Den potensielt største forsterkningen derfra, RB Jonas Hauge, er også i USA, men det er andre gode spillere i gruppa også.

 

 

Hva slags ambisjoner har dere for laget ?

Vi har store forventninger til årets U19-sesong, og målet er å gjenta NM-gullet fra i fjor. Mange av spillerne på laget har fått verdifull erfaring under seniorsesongen, enten i Eliteserien eller i 2.divisjon.

 

Hva tror dere om motstanderne ?

Når det gjelder motstanderne regner vi med at Vikings som i fjor blir den vanskeligste motstanderen. De øvrige motstanderne har vi ikke så god oversikt over, men avstanden var relativt stor i fjor, og vi tror disse lagene stiller med en del mindre erfaring enn Oslo-lagene. Det er vanskelig å vite for mye om motstanderne før seriestart, så det er alltid litt uvisst hva de ulike lagene kan stille med.

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x