Vi har snakket med Kolbotn Hunters !!!

Først ut i årets sesong 2022, Kolbotn hunters ved deres leder Harald Kruhaug.

  1. Hvordan vil du beskrive årets utgave av laget 

Hunters stiller et helt nytt og ungt lag i år og tidligere helter har stort sett gått av med pensjon. Pandemien traff oss rundt et generasjonsskifte og det gjorde nok til at en del som kanskje hadde tenkt å spille noen år til valgte å legge opp.

Vi er derfor heldige ved at det dukket opp en gjeng med 18-19 åringer som ønsket å spille og nå utgjør størstedelen av laget. Noen veteraner gjenstår heldigvis, blant annet vår rutinerte starting QB, og det vil øke sjansene våre betraktelig. Pontus Rulander fortsetter også som hovedtrener. 


2. Målsetting for årets sesong med laget..?

Målsetningen for i år er å begynne å bygge opp klubben igjen. Hunters gikk feil vei allerede før pandemien og når Norge ble stengt ned i 2020 var det lite aktivitet i klubben og tvilsomt at vi ville kunne stille lag det året. Under pandemien har klubben vært helt uten aktivitet, og det var først i fjor høst at ting begynte å skje igjen. Fremover er fokuset på rekruttering og å bygge klubb igjen slik at vi kan stå sterkere i fremtiden. For årets sesongen er det ingen konkrete målsetninger annet enn å fullføre serien


3. Tanker om motstanderne deres i inneværende sesong..?

Vi møter Haugesund, Ålesund, Gjøvik, Nanset og Åsane i årets sesong. Av de var det kun Åsane som spilte i fjor, og de spilte en divisjon hvor de kun møtte andrelagene til Eliteserieklubbene. Det er derfor vanskelig å si så mye om motstanden. Flere av klubbene har hatt sterke lag tidligere, men jeg forventer nok at de som oss vil ha mistet mange underveis. Jeg både tror og håper at det bli mye rookies i årets sesong på alle lag og at motstanden blir jevn. Nanset er jo en helt ny klubb så det blir også spennende å se hva de får til. 


4. Hva er planene for resten av forsesongen, skal dere f.eks. gjennomføre noen treningsleir, ha scrimmage eller privatkamper..?

Foreløpig har vi ingen konkrete planer for forsesongen. Vi har en farmer-avtale med Lillestrøm Starfighters i D1 så det vil nok bli noen felles treninger og scrimmage med de, men vi håper å også få til en scrimmage mot en annen klubb på østlandet før ting settes i gang. I tillegg har flesteparten en russetid de skal igjennom, men heldigvis har vi ikke første kamp før 21. mai så det skal gå fint. 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x