Alle hjerter gleder seg: Josh Gordon ikke lenger suspendert…nesten!

Josh Gordon smile

Cleveland Browns kan ha fått en noe uventet gavepakke i fanget fra NFL og Roger Goodell. 19.juli hadde sistnevnte WR Josh Gordon inne på teppet. Gordon, som etterhvert er minst like mye kjent som bestekompis med Johnny Manziel, var en superb receiver for Cleveland Browns inntil han ble utestengt for misbruk av rusmidler.

Josh Gordon stats fra PFR

Han ble først utestengt for 2 kamper i 2013-sesongen. Deretter dukket det opp en ny sak, og han ble utestengt for 10 kamper i 2014. Så ble han utestengt for 1 år før 2015-sesongen. Nå er utestengelsen, som kunne blitt forlenget, opphevet. Det betyr at Josh Gordon kan komme tilbake på banen!

Josh Gordon Elite Highlights

 

Hvilken form han er i, er et stort spørsmålstegn. Indikasjonene har imidlertid vært at Josh Gordon og kompisen hans -altså Johnny Manziel– har tonet ned den evige festingen sin og begynt en opptrening for en tid tilbake. Nå kan Gordon få bruk for den formen han har for å henge med i oppkjøringen til NFL-sesongen 2016. Riktignok er han fortsatt suspendert for de 4 første kampene av sesongen, men vil altså kunne spille fra uke 5 av. Det vil i tilfelle være mot New England Patriots og en annen kar som kommer tilbake fra suspensjon daTom Brady.

Med Josh Gordon på rosteren ser ting straks lysere ut for Robert Griffin III og de andre i angrepet til Cleveland Browns. Det skal bli spennende å se om Gordon holder seg på matta, og om han kan gjenvinne formen og vise gamle takter!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x