Angrer ikke et av tidenes mest omdiskuterte spillvalg

butler1b_pt8yyojv_ttgwqtoc

Darrell Bevell er offensiv koordinator hos Seattle Seahawks. Han er også mannen som valgte et kastespill, og da med et kast innover på banen, når Seattle på slutten av Super Bowl 2015 stod rett på goalline og kunne ta ledelsen med sekunder igjen mot New England Patriots.

SUPER BOWL XLIX New England Patriots Game Winning Interception By Russell Wilson

Mange påpekte i etterkant det tilsynelatende åpenbare med at man hadde bulldoseren Marshawn Lynch på runningback. Bevell valgte en annen taktikk, som endte med interception gjort av (da) ukjente Malcolm Butler og dermed tap av den største kampen av dem alle.

Sjelden har et spillvalg blitt heftigere kritisert nærmest umiddelbart etter at det hele var et faktum, og sjelden så unisont. Riktignok har enkelte røster påpekt at spillvalget slettes ikke var dårlig hverken med tanke på situasjon eller hva man så på banen, men det har stort sett druknet i mobbens «wæææh! Marshawn Lynch gjør dette til touchdown 70 av 10 ganger på Madden!».

Hva sier så Bevell selv om det hele? Sports Illustrated har fått ham i tale, og deres intervju med ham (med mer) finner du her: Seattle Seahawks’ Darrell Bevell discusses Super Bowl play call

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x