Domers Football League – kampdag 3

På lørdag gikk kamp 3 og 4 av årets DFL av stabelen, og publikum ble vitne til to svært forskjellige kamper, dog med nøyaktig samme sluttresultat.

Først ut var regjerende mester Moholt Moccasins mot Tyholt Towers – en kamp mellom de to antatt sterkeste lagene i årets turnering. Både Moholt og Tyholt har ungt talent på quarterback: Johannes Moe har styringen på Tyholt, godt hjulpet av offensiv koordinator og landslagsspiller Joakim Krabbe, mens Brage Harby leder Moholt på offense under Øivind Jenssens årvåkne blikk.

Men det var defense som dominerte kampen. Ingen av lagene maktet å produsere mye i angrep takket være tett pass coverage og solide taklinger. Towers scorte til slutt på et langt løp ut til venstre og tok en 6-0 ledelse som varte til pause.

 

dfl1

Moccasins (rødt) banker på døra mot Towers (grønt).

Moccasins fikk starte med ball i andre omgang, og det var tydelig at pausepraten hadde hjulpet på. I en drive som tok nesten 6 minutter av klokka klarte Moholt endelig å score på en screen ut til høyre, før quarterback Harby løp inn conversion og 7-6 ledelse til Mokkasinene. Resten av kampen ble en defensiv batalje, inkludert en stopp på 4. forsøk rett ved egen end zone for Moccasins, som til slutt kunne innkassere årets første seier.

I kamp to møtte nykommerne fra Levanger Indøkerne fra Janus. Dette ble en jevn affære med mange turnovers og en god del flagg på begge lag. Levanger hadde mye å forbedre seg på etter forrige ukes 32-0 tap for Tyholt, mens Janus spilte sin første kamp for sesongen. Det endte opp med 7-6 seier til Levanger, som kan krysse av for sin første seier som fotballklubb i Norge!

 

dfl2

Glade nordtrøndere!

Turneringen ruller videre, og allerede i kveld spiller fire av lagene igjen, også på Lade Idrettsanlegg rett nord for Trondheim sentrum. Etter kveldens kamper vil det bli litt klarere hvilke sluttspillscenarioer vi får, men en ting er i alle fall sikkert: ingen er sikret finaleplass, og ingen av lagene er eliminert enda.

dfl logo

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x