Defensiv Back-driller: En samling

Spiller du, eller er du trener for, defensive backs? Da har vi masse godsaker til deg her!

Det finnes masse matnyttig når det gjelder tips og innspill til driller som man kan kjøre på sine egne treninger. Vi har presentert noe før, og i kveld har vi en del mer. Denne gangen er det driller for defensive backs vi presenterer.

Nedenfor finner du en rekke videoer; noen lengre enn andre, noen med mer fokus på instruksjon enn andre. Vi vet at det finnes en god del ting å ta med seg her uansett hvor erfaren man måtte føle seg.

 

Everyday Defensive Back Drills

I denne videoen fra Coaches Choice er det Chris Ash (University of Wisconsin DB coach når denne videoen ble laget; nåværende Defensiv Koordinator hos Ohio State) som forklarer defensiv back-spill.

 

Teaching Defensive Back Play

Matt Eberflus var DB coach hos University of Missouri (NCAA FBS) når denne videoen ble laget for Coaches Choice. Nå er han LB coach hos Dallas Cowboys. Dette er en metodisk gjennomgang av posisjonen, hvor det meste av det vi får se er på treningsfeltet. Coach Eberflus drar oss igjennom på en svært kunnskapsrik og samtidig lettfattelig måte:

TEACHING DEFENSIVE BACK PLAY

 

DB Tackling Circuit, Cover-teknikk, m.m.!

Denne videoen finnes i oppkuttede versjoner også, men vi legger med den utvidede utgaven, som inneholder en lang rekke elementer rundt det å spille defensiv back. Her er innholdet hentet fra Vanderbilt (NCAA FBS). Det begynner med taklingsteknikk og trening på dette for DBs – derfor nevner vi den spesielt i overskriften her. Denne videoen går hele veien fra individuelle driller på treningsfeltet, lagtrening, og til gjennomgang av faktiske kampsituasjoner, for så å avslutte tilbake på treningsfeltet igjen. Dette er en lang video, men om du er seriøs rundt det å spille DB -eller ihvertfall å være trener for DBs!- så tar du deg selvsagt tiden til å se igjennom slikt:

 

Defensive Back Skills and Drills

Denne videoen er fra et lavere college-nivå, nemlig hos Elmhurst College (NCAA Division III). Det fine med denne videoen er at det gåes punktvis igjennom hver drill, med et diagram og coaching points pr. drill, vi får det hele forklart på banen i tillegg, og vi får se repetisjoner som viser det hele i praksis:

Defensive Back Skills and Drills 164890333

 

Arizona DB Drills

Dette er en ca. 14 minutter lang video hvor du får sett drillene, og de presenteres med en innledende tekst. Det er ingen instruksjon eller informasjon utover det sistnevnte til oss som seere. Vi tror allikevel det er en del greie innspill å ta med seg her:

 

Miami DB Drills

Denne videoen er tilsvarende som forrige, men noen minutter lengre, og fra University of Miami (NCAA FBS). Her er det ikke lyd eller instruksjon, men film rett fra treningsfeltet hos Hurricanes. Med tanke på alle de suksessfulle DBene som har kommet derfra (vi skal ikke liste opp alle, men nevner i farten Ed Reed og Sean Taylor), så har det nok noe for seg…:

 

Defensive back drills for youth football

Hvor skal man egentlig begynne? Paradoksalt nok har vi lagt denne videoen til slutt i vår oversikt, men her har du en del tips fra en coaching clinic gjennomført i Green Bay Packers sitt treningsanlegg, og med barn. Om du som trener ønsker å se eksempler på hvordan man kan jobbe med barn på defensiv back-teknikk; her har du det!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x