Blåmandag i NFL: Trenerne faller som fluer

Chip Kelly er ferdig hos 49ers

Vi skriver blåmandag, men denne dagen benevnes som regel som «Black Monday» i NFL. Det er dagen etter siste serierunde, og det tidspunktet mange av lagene velger å gjøre trenerskifte hvis sesongen har vært ille nok.

Så er tilfelle også i år. Vi tar kanskje litt hardt i når vi skriver «trenerne faller som fluer», men om denne dagen i året er det generelt sett en treffende betegnelse. Dette er endringene så langt:

  • San Francisco 49ers har storrengjøring, og har sparket ut både hovedtrener Chip Kelly og general manager Trent Baalke etter en særdeles begredelig sesong. Kelly fikk altså kun 1 år i San Francisco.
  • San Diego Chargers har sparket hovedtrener Mike McCoy. Det ble fire sesonger på ham, hvorav de to første var ganske bra. De to siste har derimot ikke vært bra i det hele tatt, og nå hadde Chargers-ledelsen tydeligvis fått nok.
  • Gary Kubiak i Denver Broncos har ikke fått sparken, men det har kommet tydelige signaler på at han gir seg som følge av helseproblemer. Det ventes offisiell informasjon i løpet av dagen.

I år 2016-sesongen har også flere lag valgt å gjøre endringer før Black Monday. Disse er:

  • Buffalo Bills sa takk og farvel til Rex Ryan (og broren Rob Ryan) i forrige uke.
  • Los Angeles Rams signerte først Jeff Fisher til en ny kontrakt, og så sparket de ham 12.desember.
  • Jacksonville Jaguars sparket Gus Bradley for et par uker siden, etter en fantastisk dårlig årrekke som kommer til å stå igjen i historien blant de elendigste med tanke på vinn vs. tap som hovedtrener.

Det gjenstår å se om det kommer ytterligere endringer i løpet av dagen!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x