Tidligere britisk juniorlandslagsspiller innrømmer dobbeltdrap

I slutten av september ble det begått et brutalt dobbeltdrap i Cardiff. Like etter ble en mistenkt gjerningsmann arrestert. I går innrømmet han drapene. Den tidligere linjemannen Andrew Saunders med bakgrunn fra det britiske U19-landslaget stilte i en hettegenser fra Great Britain Lions, det britiske landslaget, når han ble ført inn i fengslingsmøtet hvor han sa seg skyldig.

Saunders, som spilte for Welsh Tomahawks i Bristol Academy Community League (BACL), har såvidt vi vet ikke vært aktiv som spiller i år. Saunders spilte for Tomahawks når han i 2013 ble tatt ut på det britiske U19-landslaget og representerte dem på offensiv linje i landskamp mot Nederland 26.oktober det året. Storbritannia vant kampen 28-14. Saunders ble også kåret til All-Star i BACL i 2014, men da som defensiv linjemann. I 2013 ble han sågar kåret til BACL sin ‘Lineman of the Year’ for sin innsats i både angrep og forsvar.

Dobbeltdrapet skjedde i morgentimene 28.september når Lee Simmons, 33, og Zoe Clarke, 21, forlot arbeidsplassen sin hvor de hadde jobbet nattskiftet. Gjerningsmannen hadde tidligere gått ut med Clarke, og det mistenkes at denne relasjonen og drapene har en sammenheng. Han ble arrestert knappe 25 minutter etter at drapene var oppdaget, og har sittet arrestert siden. Nå er det altså klart at han innrømmer det hele. Rettsaken begynner i midten av januar.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x