Dansk NFL-spiller fikk knapt begynt før han sluttet: Hvor går veien videre?

Den danske offensive linjemannen Andreas Knappe ble nylig signert av Washington Redskins. For en knapp uke siden kom nyheten om at de hadde kuttet ham igjen. Dermed ble det ikke noe langvarig dansk eventyr i den amerikanske hovedstaden denne gang.

Andreas Knappe, som først ble signert av Atlanta Falcons og tilbrakte tilnærmet hele forsesongen med dem før de kuttet ham, signerte for Washington Redskins rundt midten av oktober. Som norske Alek Torgersen gikk han altså fra Atlanta Falcons til Washington Redskins, før ferden endte kort og brutalt – slik NFL ofte kan være for spillerne i ytterkanten av spillerstallene.

Knappe, som har rukket å bli 26 år, ansees fortsatt som rimelig fersk i sporten sett med NFL-øyne. Vi snakker da om teknisk kompetanse. Andreas Knappe begynte med idretten i Danmark, og har faktisk rukket en fullverdig bakgrunn innen college-fotballen via University of Connecticut, men det er først og fremst hans imponerende fysikk som har vakt oppmerksomhet hos NFL-lagene. Med sine 206 centimeter og 134 kilo er han en røslig kar. I forsesongen viste han også at han har noe å bidra med på en NFL-bane, men det er han heller ikke alene om. Med en alder som nok dessverre jobber noe mot ham kombinert med et behov for å bli bedre på en god porsjon av det som skal til for å lykkes på sportens aller øverste nivå, skal det godt gjøres å signere for enda et NFL-lag.

Vi krysser allikevel fingrene og mer til for danskenes store håp, selv om det spørs om det nå ikke er Arkansas-spilleren Hjalte Froholdt som kommer til å skape oppmerksomhet som NFL-potensiell-danske i vårt naboland i tiden fremover.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x