Danskenes NFL-håp signert av Washington Redskins!

Den offensive linjespilleren Andreas Knappe, som først ble signert som rookie free agent av Atlanta Falcons tidligere i år, har blitt signert av Washington Redskins.

Andreas Knappe.

Knappe, som ble kuttet av Atlanta Falcons 1.september, er i første omgang å finne på Washington sin practice squad. Dermed ble det endelig napp for dansken som har vært på flere prøvetreninger hos andre NFL-lag i kjølvannet av at han forlot Atlanta, men uten å sikre seg en ny kontrakt. Det ble det altså en endring på nå:

Hos Washington Redskins slipper man Jerry Ugowke, som både er OL som Knappe men også Offensive Tackle som Knappe. Dermed har laget gjort en klar vurdering av at dansken er bedre enn det de allerede hadde på posisjonen på practice squad. Samtidig er det småskader i den ordinære stallen, så det er ikke utenkelig at Andreas Knappe kan se noe spilletid utover i sesongen hvis situasjonen eskalerer på skadefronten hos Redskins.

At han umiddelbart blir å se på banen er derimot lite trolig; han har mye å sette seg inn i fra et taktisk ståsted, og trenerstaben må nødvendigvis få sett ham i samspill med resten av OL.

Andreas Knappe er med sine 206 centimetere og 134 kilo ingen småtass. Han er også noe så sjelden som en NFL-signering som begynte fotball-karrieren i hjemlandet, hvor han spilte for Triangle Razorbacks. Deretter gikk ferden videre til University of Connecticut, hvor han var fra 2012 til 2016. Hos UConn var han starter i tre av sine fem sesonger der, og gjorde sine saker såpass skarpt at han var et aktuelt navn å følge med på under årets NFL Draft.

Tre internasjonale: Franske Anthony Dablé, norske Alek Torgersen, danske Andreas Knappe.

Noe draftvalg ble han ikke, men som mange andre gode college-spillere ble han signert som free agent i kjølvannet av draftet, og havnet da hos Atlanta Falcons på lik linje med vår egen Alek Torgersen. Nå har ferden altså gått videre til Washington Redskins akkurat slik som den også gjorde for Torgersen, og så får vi håpe at oppholdet blir lengre for Andreas Knappe sin del!

Dette er naturligvis også stort for våre venner i dansk amerikansk fotball, og vi gratulerer både Knappe selv med signeringen – men også det danske amerikansk fotball-miljøet!

 

Via Gul Klud.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x