Finner vi noen «nye» klubber i seniorseriene til våren?

Foto: JM Henriksen

Tidligere i år skrev jeg en artikkelserie hvor jeg kontaktet alle de norske klubbene som ikke stilte med seniorlag i årets sesong med spørsmål om hvordan de lå an, og hva de tenkte fremover. Nå har jeg tatt kontakt med noen av de igjen, med spørsmål om seriespill i 2018.

Jeg sikter selvfølgelig til denne artikkelserien hvor jeg kontaktet totalt 11 norske klubber som ikke deltok i seriespill på seniornivå i 2017 like før ferien. Den gang konkluderte jeg med at det var fem klubber vi garantert ikke kom til å finne i seriespill i 2018, og det var derfor ingen vits å kontakte de igjen ved denne anledningen. Disse var:

I tillegg var det to klubber jeg regnet med som sikre med tanke på seriespill i 2018, og jeg har derfor heller ikke kontaktet de. Disse var:

Da gjenstod det fire klubber jeg var usikre på, og det er disse jeg nå har vært i kontakt med. Disse fire klubbene er:

Over de kommende dagene vil jeg presentere tilbakemeldingene fra klubbene, noe som gir en tydelig indikasjon fra hvilke av de vi finner i seriespill til våren. De blir presentert i rekkefølgen de svarte, og jeg starter allerede i morgen med en oppdatering fra Ålesund Phoenix!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x