Washington-eventyret over for denne gang: Redskins kutter Alek Torgersen!

Den norsk-amerikanske QBen Alek Torgersen har fått mye spalteplass hos oss i løpet av året, og noe i andre norske medier i tillegg – samt en liten dose i USA også. Den tidligere NCAA FCS-QBen med norsk (og amerikansk) statsborgerskap signerte først for Atlanta Falcons like etter NFL Draft i april. Han ble først kuttet derfra ved noen av de siste dagenes roster-kutt før sesongstart, bare for deretter å bli plukket opp av Washington Redskins hvor han har vært siden.

Nå er den epoken også over for denne gang. Washington annonserte i går at de skilte veier med practice squad-spilleren, og hentet istedenfor inn Joel Stave som QB. Og nei; Stave er en feilstaving av etternavnet Stava eller har andre rare sammenhenger som gjør at vi tør påberope oss at de erstattet en norsk spiller med en norsk spiller. Hans eventuelle Stave-slektninger i Norge er nok bedre gjemt i slektstreet og statsborgerskapet enn Torgersens 😉

Stave, som spilte college-fotball for hjemstatslaget Wisconsin, har et par år bak seg i mer eller mindre samme situasjon/rolle som Torgersen fikk oppleve nå på våren, sommeren og høsten.

Kirk Cousins.

For Alek Torgersen har den siste uken vært spennende. Kirk Cousins, lagets startende QB, var vekke fra trening en dag i løpet av uka som gikk på grunn av en svært nært forestående fødsel (som nå er forbi). Det betydde Colt McCoy som starter, og Alek Torgersen som backup med økte repetisjoner på scout team i trening. De repetisjonene var tydeligvis ikke det som skulle til for å overbevise Washington om å beholde ham i spillerstallen, og nå kom altså endringen som Alek selvfølgelig ikke har hatt noe ønske om, og som vi her på berget håpet at skulle unngås. Samtidig kan, som det gjorde når Redskins kom på banen, mye skje. Joel Stave er nettopp et bevis på det; dette er hans fjerde lag siden han kom inn i lagen som udraftet free agent tidlig i 2016.

 

Våre tidligere saker om Alek Torgersen:

 

 

Hat tip: Brage Mørk

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x