William Landis, grunnleggeren av Elite Opportunities, er død

Will Mattis, som den siste tiden har gått under navnet William Landis, er død 24 år gammel. Landis var en relativt kjent person innen amerikansk fotball også i Europa, primært grunnet speider- og treningsleir-virksomhet med Elite Opportunities.

Elite Opportunities var en organisasjon som skapte oppmerksomhet rundt seg selv med en kåring av «All-Europe Team» for et par år siden, noe vi omtalte med en viss skepsis. Siden ble det da også tøffe tak for Landis og Elite Opportunities, noe vi også omtalte.

Likefullt er det åpenbart et sjokk og en trist nyhet at Landis nå er borte. At det berører mange som har gode minner om ham er like åpenbart, noe blant annet engasjementet i sosiale medier viser. Vi gjengir Bill Mattis, hans far, sitt innlegg fordi det inneholder viktig kunnskap som alle bør ta med seg i kampen mot narkotika:

Vi velger å skrive noen ord om William Landis bortgang på tross av at vår omtale av Landis sine initiativer ikke akkurat har vært udelt positiv. Årsaken til det er at hans dødsfall berører miljøet her i Europa, at det er vond men nødvendig lærdom å hente knyttet til kampen mot narkotika, og ut av respekt for Will selv. Landis var, på tross av vår skepsis, imøtekommende og høflig i dialog i forkant og etterkant av vår første sak om Elite Opportunities.

Vi lyser fred over hans minne.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x