Hvem er «Ronald Brown»?

Antonio, eller Ronald, Brown
Antonio, eller Ronald, Brown

Antonio Brown, Pittsburgh Steelers’ meget talentfulle wide receiver, har gitt et heller kryptisk intervju i forbindelse med helgens Steelers-kamp. Brown skal, som mange andre NFL-stjerner, gå med spesialdesignede sko som viser støtte til et veldedig formål. I den forbindelse ble han intervjuet av en rekke sportsjournalister da han kom med det heller kryptiske utsagnet «enn så lenge kan dere kalle med Ronald». Han fortsatte så med å omtale seg selv i tredje person med navnet Ronald («Jeg ser på Ronald hver dag», «Ronald må bare følge reglene»), og da han ble spurt om hva som var greia med Ronald-navnet forklarte han at det var en hemmelighet, men også at det var hans nye navn.

Hele hendelsen var mildt sagt bisarr og har ført til en god del spekulasjon rundt hva Ronald-navnet kan bety. En umiddelbar teori var at Antonio Brown skulle gå i sko med støtte til Ronald McDonald House-veldedigheten, men det viste seg å ikke stemme. Ut over det er det ingen gode teorier for hvorfor Antonio Brown nå ønsker å hete Ronald. Skulle Brown velge å faktisk gjennomføre et lovlig navnebytte til Ronald Brown ville han ikke bli den første i NFL som gjør det. Mest kjent er nok Cincinnati Bengals’ wide receiver Chad Johnson, som byttet til Chad Ochocinco. Miami Dolphins’ wide receiver Mark Duper tok offisielt mellomnavnet Super i 1995, men det var etter at NFL-karrieren var over. Ellers er nok det mest oppfinnsomme eksempelet på et navnebytte da Joe Theismann mens han fortsatt var i universitetsfotballen byttet måten han uttalte navnet sitt fra «Theesman» til «Thighsman» sånn at navnet skulle rime med Heisman.

Antonio Brown har forøvrig hatt enda et fantastisk år i NFL og står for tiden med 82 mottak for 998 yards og 10 touchdowns på 11 kamper. Så får vi vente og se hvor mye de tallene vil øke til helgen mens Brown spiller med veldedighetssko, som altså er til inntekt for Big Brothers/Big Sisters-vedledigheten, og ikke Ronald McDonald House.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x