Store endringer på gang hos Eidsvoll 1814s

Greg Kleidon

Eidsvoll 1814s har kalt inn til ekstraordinært årsmøte, og parallelt med det skifter klubben hovedtrener. Dermed blir det mye å ta stilling til for klubbens medlemmer og nye styre i den kommende tiden.

Nåværende hovedtrener Greg Kleidon ble altså kun sittende som hovedtrener hos Eidsvoll i et års tid, men kan til gjengjeld vise til gode resultater på en rekke nivåer. Kleidon har også en årrekke bak seg i klubben i mange andre roller, og må kunne sies å være en av de klart mest markante trenerskikkelsene i Norge de senere årene.

Dette blir tredje gang på tre år at Eidsvoll 1814s skifter hovedtrener, som Romerikes Blad har som fokus i sin artikkel om saken (krever pluss-abonnement). Der uttaler også Greg Kleidon seg:

Jeg kan bekrefte at jeg gir meg som hovedtrener, etter fire flotte år i klubben. Mer enn det kan jeg ikke kommentere, men jeg forlater klubben med hevet hode. Jeg er veldig stolt over det jeg har fått til her, både med de yngre lagene og senior-laget

Hva som blir Greg Kleidons neste stoppested football-messig er ikke kjent pr. nå, men det er liten tvil om at mannen som senest i november ble kåret til ‘Årets Trener’ av forbundet vil være ettertraktet hos klubber på Østlandet.

Av innkallingen til ekstraordinært årsmøte kan vi lese at det skal velges både styreleder, nestleder, 6 styremedlemmer og 1 varamedlem til styret. Vi går derfor ut fra at det skjer betydelige utskiftninger også i klubbens valgte ledelse, hvor Vibekke Hansen har sittet som leder de senere årene. Innkallingen, som har ligget på Eidsvoll 1814s sin facebook-side siden 5.desember, ser slik ut:

Eidsvoll 1814s er en klubb med etterhvert lange tradisjoner og god suksess over tid. Det skal bli spennende å se hvem som overtar stafettpinnen i 2017, noe vi regner med å komme tilbake til!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x