Ingen U17-kamp på Frogner i morgen

U17 Hurricanes 2016 - foto Robin Sayyah
Foto: Robin Sayyah

Av helgens to U17-kamper, de siste i årets sesong, er det kun en som blir noe av. Fra før av er Oslo Vikings Hvit ute av serien og dermed var en tredje kamp denne helgen (mot Tønsberg Raiders) for lengst avlyst; nå er det klart at heller ikke Oslo Vikings Rød sin kamp mot Haugesund Hurricanes blir noe av etter at sistnevnte har trukket laget fra helgens kamp.

Det er derimot ikke Oslo Vikings som har frafall denne gang, men bortelaget fra Haugesund.

Hurricanes, som har hatt en forholdsvis liten tropp i hele sesongen på tross av å ha spillere fra to klubber (Hurricanes og Lura Bulls), hadde kun 11 spillere klare for helgens oppgjør på Frogner, og valgte derfor å trekke laget fra kampen. Det var en trist sorti for Haugesund sitt U17-lag, som har hatt sin første sesong på nivået noensinne i 2016.

Vi er pr. nå noe usikre for hva dette betyr når det kommer til slutt-tabellen; i utgangspunktet er det 30-0 til Oslo Vikings Rød, og altså en seier til for deres del. Om Åsane Seahawks skulle slå Eidsvoll 1814s i sesongens siste U17-kamp vil vi tro at de går til semifinale i NM fordi de har bedre seiersprosent enn Oslo Vikings Rød, og lagene har spilt et ulikt antall kamper. Om Åsane derimot taper den siste kampen -som spilles i morgen- så er det Oslo Vikings Rød som går videre til NM-sluttspillet som #2 i pulje Rød, bak nettopp Eidsvoll 1814s.

I pulje Hvit er Vålerenga Trolls og Tønsberg Raiders allerede klare for sluttspillet.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x