Amerikansk Fotball Podkast – Episode 12

soundcloud_final_1

Episode 12 av Amerikansk Fotball Podkast er på plass, og denne har vi virkelig gledet oss til å kunne presentere! Vi tar for oss både boklansering, styrke&kondisjon, Eliteserien, 1.divisjon og NM-sluttspillet!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Odd Sverre Aasbø er forfatter, og senere denne måneden lanserer han boka ‘Drømmen om Amerika – fra vikingferd til Super Bowl’. Vi har snakket med ham og blitt bedre kjent med boka!
  • Petter Vogt er Styrke & kondisjonstrener hos Oslo Vikings. Hva er hans bakgrunn, hva innebærer rollen, hvordan trener laget, og hvordan ligger vi an i Norge på dette aspektet av det å drive amerikansk fotball? Det er blant spørsmålene som tas opp i 2.periode av sendingen.
  • Hva har skjedd i Eliteserien siden sist? Vårt tremanns-panel ser nærmere på det i 3.periode!
  • 1.divisjon er ferdigspilt. Hvordan gikk det på slutten, og hvordan ser det ut nå i åttendedels-finalene av NM?

Sendingen er delt inn i 4 perioder, som hver er på ca. 10 minutter. Denne gangen går vi nok litt over det også… Totalt er sendingen på 48 minutter og 38 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programledere for denne sendingen: Patrick Hamnøy & Jarle Magnus Henriksen

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Odd Sverre Aasbø, Petter Vogt og Morten Midtsund.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x