Kåre Vedvik kåret til All-Conference 2017!

Kåre Vedvik. Foto: Sholten Singer

Det nærmer seg slutten av college-sesongen, og som vanlig deles en rekke priser ut til de spillerne som har gjort seg bemerket. Det gjelder også den norske punteren/kickeren Kåre Vedvik, som nylig ble en av tre Marshall-spillere som ble 1st team All-Conference i Conference USA!

Sammen med WR Tyre Brady og TE Ryan Yuracheck ble Kåre altså funnet verdig en plass som førstevalg på sin posisjon (og da punter for Kåre sin del) i Conference USA 2017. Vi gratulerer!

Kåre ledet Conference USA med et snitt på 45.3 yards pr. punt denne sesongen, inkludert et på fantastiske 92 yards. 23 ganger sørget han for at motstanderen måtte starte innenfor sin 20de yardlinje. Hans 26 touchbacks og snitt på 63.4 yards pr. kickoff er også av høy klasse, og viser en del av den versatiliteten Kåre Vedvik besitter – og som kan vise seg å bli nøkkelen for en eventuell fremtidig NFL-karriere nå etter at seniorsesongen hans er over (det gjenstår riktignok en Bowl-kamp først!).

Også All-American har blitt kåret nylig. Der nådde ikke Kåre Vedvik helt opp; det er Florida Gators sin punter Johnny Townsend og Texas sin Michael Dickson som ender opp som førstevalg og andrevalg (og motsatt..) i de fleste kåringene vi har sett hittil. Sistnevnte vant den prestisjefylte Ray Guy-prisen for å ha vært sesongens beste punter.

Når vi sier «de fleste kåringene vi har sett hittil» så henviser det til at det er en rekke All-American kåringer, og altså ikke bare én. Noen av dem gjenstår, så det er fortsatt et håp – selv om det mest trolige er at Dickson blir førstevalg i majoriteten av dem.

En kåring som er relevant for Kåre Vedvik gjenstår dog, og blir publisert om kun få dager. Det er Conference USA sine individuelle priser, hvor det ikke er unaturlig at Vedvik er en av kandidatene til ‘Special Teams player of the year’ etter sin meget solide sesong i 2017. Vi krysser fingrene og følger med på hvordan det går! 🙂

 

Noen av våre tidligere saker om Kåre Vedvik denne høsten:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x