Landslagsuttak for Norge i februar: Til Vallhall!

Norge 2007

Helgen 19-21.februar bør alle som bærer på en landslagsdrøm i amerikansk fotball innfinne seg i Vallhall Arena i Oslo. Da er det nemlig treningsleir og uttak til det norske landslaget!

Forbundet har lagt ut følgende informasjon på sin facebook-side i går:

LANDSLAGSUTTAK AMERIKANSK FOTBALL 2016

Camp 19-21. februar i Valhall, Oslo. (link til påmelding under)

Norges herrelandslag + utviklinggruppe skal velges ut på ny. Landslaget skal spille vennskapskamp i august/september 2016. I skrivende stund forhandler vi med to andre forbund om bortekamp for Norge. Informasjon om motstander, annonseres så snart detaljer er i boks.

Landslagsåret vil i 2016 kun bestå av camp/uttak i Vallhall 19-21. februar og samling i forkant av vennskapskampen. I tillegg vil landslagsledelsen bruke resultater fra vårsesong i utvelgelse. Kun de som deltar i Vallhall i februar er kvalifisert til å bli tatt ut på årets landslag + utviklingsgruppe. Skader og/ eller andre særskilte forhold kan gi utvelgelse til tross for fravær i Vallhall. Individuell kontakt/ vurdering kreves.

Fremmøte fredag 19. februar blir kl. 1700. Vi avslutter camp søndag 21. februar til kl. 17.00.

Påmeldingfrist er 1. februar, 2016. Spillere født 1999 og eldre kan delta, så det blir mange om plassene og camp kan fylles raskt. Påmelding er bindende etter fristens utløp

Vi vil sterkt anbefale alle spillere med norsk pass å få med seg dette. Om man har spilt en stund og lyst å teste nivået, så er dette en god erfaring å få med seg. Selv om bredden i norsk amerikansk fotball er voksende, så er den ikke større enn at landslaget kan ha godt av at flere enn de som tidligere har deltatt melder sin interesse. Hvem vet; kanskje finnes nestemann som blir kåret til landslagets beste spiller på et lag i 1. eller 2.divisjon? Det er på ingen måte en umulighet.

Påmelding gjøres via et skjema på Deltager.no, og det skjemaet finner du HER.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x