Longshot – Madden 18 har en interaktiv film du kan spille!

Last Chance U, Hard Knocks…Madden 18 har plukket opp at vi heier på «the underdog», og gir oss en interaktiv film som du kan spille deg gjennom!

Madden 18 - Longshot - Official Reveal Trailer

Longshot heter mesterverket som har fått en god del oppmerksomhet allerede, kanskje spesielt fordi dette ikke er noe du kan jukse deg igjennom eller enkelt får en mestringsfølelse på fra A til Å.

Tvert i mot; tilbakemeldingene er at Longshot kan være frustrerende. Ikke fordi det er dårlig, men fordi du faktisk spiller med en karakter (Devin Wade) som ER et longshot til å nå opp i NFL. Det reflekteres så godt at uansett hvor flink DU er, så er det punkter underveis hvor karakteren sliter, og sliter…og sliter!

Når Longshot allikevel får ros fra de som har fått testet det hele allerede, så skyldes det mange faktorer. Blant annet at det er bygget opp som en historie hvor du rett og slett får en relasjon og sympati for flere av de som figurerer i historien.

Jepp; en tur i hæren er det også plass til!

Madden har slått på stortromma når de har laget det hele, og en rekke skuespillere av solid kaliber står på rollelista i den animerte historien. Enkelte NFL-kjendiser er også involvert – som f.eks. Dan Marino.

Vi har ikke spilt dette selv, la det være sagt. Men historien slik den blir fortalt appellerer noe voldsomt, og Longshot inneholder en rekke forskjellige elementer som gjør at dette høres særdeles spillbart ut i tillegg. Grafikken er ikke akkurat på nivå med en animert Disney-film, men allikevel god – og akkurat passe til at du fortsatt opplever det som Madden-grafikk. Det passer faktisk bedre enn om animasjonen hadde vært massert av Disney i 2 år.

Enkelte NFL-fans med habile Youtube-kanaler ble invitert av EA Sports til å teste ut Madden 18 i forkant av at spillet slippes 25.august, og enkelte av dem har endt opp med å fokusere en god del på Longshot. AntoDaBoss er en av dem, og her er f.eks. hans «walkthrough» av den første delen av Longshot:

Madden 18 Longshot Walkthrough - The Beginning Ep.1

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x