Michael Vick? Nei; Khalil Tate!

For en drøy uke siden spilte Arizona mot Colorado. En skade på Arizonas startende QB førte til at innbytteren Khalil Tate måtte i ilden. Det ble en prestasjon for historiebøkene…

Tate er nemlig en svært bevegelig QB, og formelig eksploderte i en kamp laget hans til slutt vant 45-42. Den seieren kom mye takket være at QB Khalil Tate hos University of Arizona Wildcats løp 14 ganger…for 327 yards!

Ja; du leste riktig. Tate noterte seg for et snitt på 23.4 yards pr. løp. I tillegg til dette kastet han også 13 pasninger, hvorav hele 12 gikk fram for totalt 154 yards og 1 touchdown. Det er vel heller tvilsomt om Khalil Tate må tilbake til benken med det første.

Tate føyer seg inn i rekken på QBer som kan både kaste og løpe, og i kampen mot Colorado minnet han nok mange om en ung Michael Vick den gang Vick spilte på Virginia Tech og knuste alt av motstand med sin hurtighet og atletiske evner. Hvordan det så ut når Tate løp rundt, over, gjennom og forbi motstanderne hos Colorado? Det kan du selv ta en kikk på her:

Recap: Khalil Tate's record performance powers Arizona past Colorado

 

Khalil Tate og Arizona Wildcats fortsatte forøvrig å dominere i helgen som var, når de ekspederte UCLA og deres QB Josh Rosen på svært tydelig vis:

Highlights: Tate, Cats Run Wild in 47-30 Victory vs. UCLA

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x