NFL-lag fortsetter å forbløffe når de intervjuer college-spillere

draft-logo-624x387

NFL-lagene og deres utsendte medarbeidere, enten det er trenere, speidere eller annet personell, har etterhvert fått rykte på seg for å stille en del sære spørsmål under intervjuer. Det ryktet følger de fortsatt opp med nye spennende eksempler, så også i 2016.

Denne gang er det en av Atlanta Falcons sine assistenttrenere som har fått pepper, etter at det ble avslørt at han innledet et intervju med å spørre en spiller om han «liker menn».

Det hele var nok egentlig ment som en spøk, men forteller litt om den manglende forståelsen av hvordan intervjuobjektene ser situasjonen når de nervøst nok skal snakke med potensielle fremtidige arbeidsgivere. For den som blir intervjuet blir det forvirring; var det en spøk? Var det et forsøk på å teste hvordan man takler rare situasjoner? Er det del av et forsøk på å danne en psykososial profil?

Rare spørsmål har blitt stilt også før, f.eks. rapporterte den tidligere spilleren Austen Lane at han fikk en rekke spesielle spørsmål i 2010. Som en oppvarming til årets NFL Scouting Combine tvitret Lane en del eksempler:

Dette er også noe vi var innom under Amerikansk Fotball Podkast sin episode 5, og da med det mest kjente eksempelet tilbake når Dez Bryant ble utsatt for spesielle intervjuteknikker (eller mangel på sådanne).

Bryant fikk spørsmål rundt morens rusmisbruk, og som en del av det: Et spørsmål om hvorvidt moren var/hadde vært prostituert. Takt og tone? Ikke hos Jeff Ireland, Miami Dolphins sin general manager på det tidspunktet. Ireland er ikke alene; college-spillere som er håpefulle NFL-rekrutter rapporterer stadig vekk om intervjuer som tyder på både manglende evner til å intervjue, og om noen som nok tror de er flinkere til å profilere personer enn det de faktisk er.

Vi ønsker NFL-lagene lykke til med årets draft, men noterer oss at det nok av og til kan være konkrete årsaker til hvorfor de mislykkes med å finne rett person som også er rett spiller.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x