NFL: Suh bøtelagt, ikke utestengt

Suh stomping Rodgers

For noen dager siden rapporterte vi i svært korte trekk om at Ndamukong Suh tråkket på Aaron Rodgers i noe som nærmest umiddelbart ble tolket som skittent spill.

NFL vurderte situasjonen, og var enige i den tolkningen. Suh ble dømt til en bot på USD $70.000,- og én kamps utestengelse. Etter appell ble utestengelsen fjernet, mens boten ble stående.

Did Ndamukong Suh intentionally step on Aaron Rodgers' leg?

Mange har ment mye både om Suh, Dominic Raiola sin noe tilsvarende situasjon for ikke så lenge siden, og ikke minst om medias håndtering av slike saker. Noen ser medias oppblåsing av slike situasjoner som urettferdig, mens andre ser det som unaturlig å ikke ta opp usportslig oppførsel når det foregår.

At det er noen sammensvergelse mot Detroit Lions eller enkeltspillere får man heller diskutere med de som mener at verden kontrolleres av et par mørkemenn og at månelandingene aldri fant sted: Det er forskjell på å si at enkeltsaker blir tabloid fremstilt, og å si at mediene går sammen mot enkeltindivider som Suh eller lag som Lions.

Om man faktisk mener at media fremstiller folk dårlig og at de egentlig er bedre folk, så kan man jo stille seg spørsmålet om hvor man har fått det sistnevnte inntrykket fra. Nettopp; media det også.

Nuvel; vi skal imidlertid ta med oss at i denne siste situasjonen med Suh har NFL delvis latt tvilen komme tiltalte til gode, selv om de egentlig ikke har det heller. De har bare redusert straffen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x