Vi stilte spørsmålet, Olavs Menn hadde svaret: 7 vs 7-turnering i Norge også!

I forrige uke presenterte vi en sak om 7 vs. 7 som sommeraktivitet i Sverige, og stilte samtidig spørsmålet om ikke dette var noe for oss i Norge å få på plass også. Nå er det klart at et slikt tiltak på tvers av klubbgrenser lanseres om en snau måned!

Det er Olavs Menn, klubben i Sarpsborg, som er arrangør når initiativtaker Travis Cornwell & co. inviterer til turnering. Den skal foregå på Skjeberg i Sarpsborg-området, og arrangementet finner sted lørdag 9.september.

I facebook-arrangementet for turneringen er det redegjort for svært mye rundt hvordan det hele er tenkt gjennomført. Der fremgår det med tydelighet at det er pasningsspillet som står i fokus, og løpespill er ikke tillatt. Dermed er tanken slik den ofte er ved ‘7 on 7’: Å fokusere på å forbedre pasningsspill i angrep, og forsvaret mot det samme hos defense.

Travis Cornwell, Olavs Menn

Turneringen er åpen for både U17, U19, senior herrer og kvinner. Dermed skulle det være gode muligheter for å skrape sammen en rekke lag og delta på tvers av både aldersgruppe, kjønn og divisjonsnivå! I reglene for turneringen er det tatt høyde for en del slike forskjeller med å gi handicap i kamper mellom f.eks et 1.divisjonslag og et U17-lag. Det er uvisst hvordan handicap vil fungere for et lag med blandet personell, men vi tipper det håndteres ved påmelding. Fristen for påmelding er 31.august, og koster 500,- pr. lag.

Såvidt vi kan se er det ikke satt noen begrensning på om turneringen kun er tiltenkt norske lag (Sarpsborg er som kjent ikke langt fra grensen til Sverige), men det er nok allikevel trygt å anta at det primært er norske lag som finner veien til arrangementet.

Vi gleder oss til å se hvordan dette fungerer i praksis, og anbefaler alle å ta en nærmere kikk på Olavs Menn sitt facebook-arrangement for turneringen:

7 on 7 passing tournament

 

Vi har også lagt ved en pdf med regelverket til turnering og den finner du i linken under:

Regelverket til Turneringen finner du her. 

 

PS! Det sosiale vektlegges også, og det blir grilling på Skjeberg etter at kampene er ferdigspilt, så her blir det gode muligheter til å bli bedre kjent på tvers av klubbgrenser!

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x