Oslo Vikings arrangerer sommerleir for ungdommer!

Som vi skreiv om i går er det flere klubber som sørger for at det finnes gode amerikansk fotball-relatert aktiviteter for ungdommen i sommer. Oslo Vikings satser både på en todagers utviklingsleir for 16-19 åringer med en svært kompetent trenerstab i slutten av juni og en separat sommerleir 21-25.juni for de mellom 10 og 15 år!

Tilbud til de mellom 10 og 15

Det tidsmessig første først: Oslo Vikings har en sommerleir for 10-15 åringer som foregår hele arbeidsuka, mandag til fredag, 21-25.juni. Fra kl. 09-15 får man gleden av å konsentrere seg om verdens beste idrett. Det deles opp i to grupperinger basert på alder, slik at både de som er fra 10-12 og de som er 13-15 får jevnaldrende deltakere rundt seg. Treningsopplegget på dette arrangementet fordrer ikke kontakt, og foregår derfor uten fullt utstyr. Man kan med andre ord møte opp uten å besitte fullt utstyr til amerikansk fotball. Det koster 100,- for å delta, og den summen dekker altså hele uka! Arrangementet finner i sin helhet sted på Frogner stadion i Oslo.

Påmeldingsfrist for treningsleiren for 10-15 åringer er 13.juni, og påmelding kan gjøres her!

Tilbud for eldre ungdommer også – utviklingsleir!

Frogner stadion er stedet, og 26-27.juni er datoene når Oslo Vikings stiller med et solid mannskap klare til å lære amerikansk fotball-interessert ungdom mellom 16 og 19 noe av det de kan.

De faglige alibiene er det ikke noe å si på; Kasper Tveter har ansvaret for Quarterbacks på leiren. Han har erfaring som QB fra Vålerenga Trolls og landslaget i tillegg til trenererfaring fra de samme pluss Oslo Vikings. Running backs er det den tidligere World League-spilleren Nicolay Aslaksen som tar seg av. Erik Ford, en svært dominant receiver i Norge det siste tiåret, tar seg av mottakerne. Ford har også hatt gleden av å spille på landslag og utenlands takket være sine svært gode evner på football-banen.

Offensiv linje har Elias Kjelling som sin posisjonstrener. Kjelling har lang erfaring fra Oslo Vikings og som trener også på aldersbestemte landslag. På defensiv linje finner du den tidligere NCAA FBS-spilleren Aleksander Andric, som i sin tid spilte for University of Houston. Linebackers er det Vikings sin hovedtrener Derek Mann som tar seg av under leiren. Defensive backs håndteres av Jesse Alderfer, mangeårig importspiller og deretter trener hos Oslo Vikings.

Det er altså spillere mellom 16 og 19 år dette arrangementet er tiltenkt for. Det vil si spillere i årgangene 2002, 2003, 2004 og 2005. Det koster 300,- å delta, og da får man altså oppfølging av ovennevnte trenere på Frogner stadion lørdag 26.juni og søndag 27.juni i tidsrommet kl. 10:00-17:00. Det blir 3 treninger før en avsluttende scrimmage – noe som utvilsomt indikerer at deltakerne skal ha på seg fullt utstyr.

Påmeldingsfristen for utviklingsleiren for 16-19 åringer er 18.juni, og påmelding gjøres her!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x