Vålerenga Trolls inviterer til sommeraktiviteter!

Flere klubber har notert seg at det kommer en sommer, og at det er mulighet til aktivitet. Særlig gjelder dette for barn og unge, hvor flere av klubbene satser på å gi et tilbud. For Vålerenga Trolls er dette tilbudet tiltenkt de mellom 9 og 16 år i perioden 21-25.juni. Pris? Gratis!

Om du, eller noen du kjenner i alderen 9 til 16, har lyst til å bli nærmere kjent med amerikansk fotball og har mulighet til å tilbringe 21-25.juni kl. 09-15 på Kampen i Oslo – ja da er fort dette noe for deg. Med et svært begrenset behov for medbrakt utstyr (vannflaske, lunsj, treningsklær og treningssko) og en pris på hele 0,- kan dette fort være noe mange i hovedstadsområdet vil kunne benytte seg av.

Vålerenga Trolls skriver på sin webside at det heller ikke kreves noen forkunnskaper eller fysisk form. Det sistnevnte kunne sikkert en hvilken som helst kommentarfelt-helt argumentert rundt, men det siktes her til at de aller, aller fleste uten problemer kan delta.

Det hele finner sted på kunstgresset bak Kampen skole, og du får være med på å kaste ball, lære å takle, grunnleggende teknikk og ikke minst spill i form av flaggfotball. Påmeldingsfrist er 20.juni, slik at det faktisk er mulig å melde seg på svært tett opp til selve arrangementet finner sted.

Du finner mer informasjon og påmeldingsskjema («Meld på»-knappen på siden vi linker til her) hos Vålerenga Trolls!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x